Ziņas

600 ZS Jaguar un citi ekskluzīvi auto jaunajā Jaguar Land Rover salonā Rīgā

Whatcar.lv iepazīstas ar Jaguar Land Rover jauno salonu
Modernākais un lielākais Baltijā
Ekskluzīva iespēja apskatīt Jaguar XE SV Project 8

Jaguar Land Rover pārstāvis - Inchcape Motors Latvia tagad atrodams jaunajā salonā K. Ulmaņa gatvē. Whatcar.lv devās iepazīties ar ar jauno autocentru, kas ir lielākais ekskluzīvais šo zīmolu autocentrs Baltijā. Turklāt tikai šīs nedēļas sākumā tajā apskatāmas īpaši ekskluzīvas automašīnas.

Divas automašīnas, kas pievērsa mūsu uzmanību, ir - Jaguar XE SV Project 8 un atjaunotais Land Rover Discovery Sport. Bet vispirms - par autocentru. To projektējot pēc globālā Jaguar Land Rover ARCH koncepta, īpaša uzmanība tika pievērsta apmeklētāju komfortam, stāsta Inchcape Motors Latvia valdes loceklis Dmitrijs Zeļeņins, uzsverot, ka tikai nepilna gada laikā uzcelts lielākais autocentrs Baltijā.

 
Ar šī salona būvi Inchcape Motors Latvia veic ilgtermiņa investīcijas Latvijā, jo redz potenciālu auto tirgū un arī tā pārstāvēto zīmolu attīstībā. 2018. gadā Latvijā pārdoti 313 jauni Jaguar un Land Rover. Simt no tiem bija Jaguar ar 85% pieaugumu pret 2017. gadu. Šogad pirmo sešu mēnešu laikā reģistrēti jau 200 Jaguar un Land Rover.


Izveidots arī moderns un plašs serviss ar iespēju vienlaicīgi apkalpot 11 automašīnas. Pieejami arī pārbaudīti mazlietoti “Jaguar Approved” un “Land Rover Approved” auto. Mazlietotu automobiļu pircēji saņem tāda paša līmeņa servisu kā jaunu auto pircēji.


Jaunais “Project 8” – 600 ZS Jaguar sporta auto

Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) jaunākais veikums, kas tagad apskatāms jaunatklātajā salonā Rīgā,  ir visu laiku jaudīgākais Jaguar sedans.


Jaguar XE SV Project 8 ir pilnpiedziņas sporta auto ar 600 zirgspēku V8 kompresordzinēju. Tas dod iespēju 100 km/h sasniegt nedaudz vairāk kā 3 sekundēs. Project 8 ir pirmais Jaguar, kuram starp braukšanas režīmiem iekļauts arī “Track Mode” – iestatījumu kopums, kas automobiļa stūres sistēmu, stabilitātes kontroli, dzinēja atsaucību pielāgo sacīkšu trases īpatnībām un vadītāja vajadzībām.


Visā pasaulē pieejami tikai 300 šī modeļa eksemplāri.

Pamatīgi pilnveidotais Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport tiek saukts par feisliftu, kaut gan faktiski tas ir jauns auto, stāsta salona pārstāvji.


Tas kļuvis ne vien vizuāli simpātiskāks, bet arī efektīvāks, tehnoloģiski progresīvāks un praktiskāks. Turklāt bez uzlabotā interjera, kas tagad atgādina Evoque, tas joprojām pieejams arī ar 7 sēdvietām.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!