Ziņas

Audi laiž klajā Q3 Sportback krosoveru

Jauns Audi krosovers
Audi Q3 Sportback
Cena, sākot no apmēram 40 000 eiro

Audi bija viens no tiem autoražotājiem, kas salīdzinoši vēlu pieteica sevi krosoveru segmentā, taču šobrīd mēģina kompensēt zaudēto, laižot klajā gan Q8, gan arī šo modeli – Q3 Sportback.

Tā pamatā ir standarta Q3, tikai tam ir sportiskāks dizains un lepnāks aprīkojums, tai skaitā opcija to aprīkot ar Matrix LED lukturiem, kas reiz debitēja jaunākās paaudzes A8 luksusa auto.

Interjers ir praktiski tāds pats kā Q3, tam ir gan digitālais instrumentu panelis, gan arī 10,1 collu liels infosistēmas ekrāns. Aizmugurējos sēdekļus var bīdīt uz priekšu vai atpakaļ, manipulējot starp vietu pasažieriem vai bagāžai. Maksimālā bagāžas nodalījuma ietilpība ir 530 litri vai 1400 ar nolocītām aizmugures sēdekļu atzveltnēm.

Papildaprīkojuma saraksts ir ļoti plašs, opciju sarakstā ir arī apsildāmi sporta sēdekļi un ambientais salona apgaismojums ar 30 dažādiem toņiem. 


Pārdošanā tas nonāks rudenī un Eiropā tas sākotnēji būs pieejams ar 150 ZS 2,0 litru dīzeļdzinēju (Q3 Sportback 35 TDI S tronic) priekšpiedziņu un septiņpakāpju automātisko transmisiju, kas ļaus 0-100 km/h paātrinājumu veikt 9,3 sekundēs, vai arī  230 ZS 2,0 litru tilpuma benzīna motoru un pilnpiedziņu. Šī modifikācija, jeb - Q3 Sportback 45 TFSI quattro S tronic – līdz 100 km/h paātrinās 6,5 sekundēs.

Drīzumā gaidāma arī modifikācija ar manuālo transmisiju un pilnpiedziņu, kā arī dažas citas modifikācijas, to vidū bāzes versijas benzīna motors un vēl jaudīgāks dīzelis.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!