Ziņas

Audi SQ7 TDI feislifts ir klāt

Audi SQ7 iegūst kosmētiskus uzlabojumus
Izmaiņas arī interjerā un aprīkojuma sarakstā
Cena no 94 900 eiro Vācijā

Nedaudz vairāk kā trīs gadus pēc klajā laišanas, Audi SQ7 TDI ticis vizuāli un mazliet arī saturiski uzlabots, lai tas neatpaliktu no jaunākā Q7 un sportiskā SQ8.

Eksterjerā pamanāma ir jauna lukturu optika, radiatora reste, priekšējie un aizmugurējie buferi, savukārt aizmugurējos lukturus savieno hromēta līnija. Kvadrātveidīgās izpūtēja caurules nomainītas pret apaļām, komplektācijā pieejami arī jauna dizaina riteņu diski. 

Taču lielākā uzmanība pievērsta interjeram. Tāpat kā jaunākais Q7, arī SQ7 ieguvis divus ekrānus paneļa vidusdaļā, kur augšējais kalpo kā infosistēma, bet apakšējais domāts gaisa kondicionēšanas sistēmas kontrolei. Apdarē izmantoti greznāki materiāli, krietni garāks kļuvis arī komforta aprīkojuma saraksts – tajā ir, piemēram, Alexa virtuālais asistents, WiFi hotspots, Google Earth navigācijas sistēma, tiešaistes satiksmes informācija, Bang & Olufsen audiosistēma, gaisa kvalitātes kontroles sistēma un daudz kas cits. 

Zem motora pārsega izmaiņu nav, tur atrodams tas pats 4,0 litru V8 dīzeļdzinējs ar divām turbīnām un elektrisko kompresoru, kas attīsta 435 ZS un 900 Nm griezes momentu, ļaujot SQ7 paātrināties līdz 100 km/h 4,8 sekundēs. Eiropā pirmie pasūtītie SQ7 pie dīleriem nonāks septembra beigās. Cenas sākas (Vācijā) no 94 900 eiro par piecvietīgo modeļa versiju un no 96 420 eiro par septiņvietīgo.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!