Ziņas

Poļu Defender par 60 tūkstošiem eiro

Land Rover Defender klasiskā versija
Ražots Polijā
Labāks nekā oriģināls?

Land Rover šogad septembrī laidīs klajā jauno Defender, bet nav nekāds noslēpums, ka tas fundamentāli atšķirsies no līdzšinējā modeļa, kas daudziem patīk, vai precīzāk būtu teikt – patika ievērojami vairāk.

Jo problēma ir tā, ka Land Rover pārtrauca ražot ikonisko Defender jau 2016. gada janvārī. Atrast to pie dīleriem vairs nav iespējams, varbūt vienīgi kaut kur otrreizējā tirgū – ja kāds ir gatavs to pārdot par saprātīgu cenu.

Tagad problēma daļēji ir atrisināta – poļu kompānija Land Serwis uzbūvēs tev klasisko Defender „kā jaunu”. Jo arī viņiem ir skumji, ka tas oficiāli ir demisionējis. Liekot lietā savu 25 gadus ilgo pieredzi, specializētu tehnisko bāzi un iespaidīgus krājumus ar rezerves daļām, Krakovā bāzētais Land Serwis pat sola uzbūvēt Defender no nulles vēl labāku, nekā tas bija savos ziedu laikos.

Uzņēmuma priekšrocība ir tā, ka tas ir vienīgais licencētais Defender šasijas būvētājs ārpus Lielbritānijas – tas nozīmē, ka šo mezglu tas ir „atkodis” un var kombinēt ar dažādām balstiekārtām un motoriem, kā arī citiem elementiem pēc klienta izvēles.

Cena par Land Serwis būvētu Defender būs apmēram 60 tūkstoši eiro – vai vairāk, ja klients gribēs kaut ko ekskluzīvāku.  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!