Ziņas

Peugeot paziņo jaunā Partner cenas

Partner pieejams pasūtīšanai jau tagad
Latvijā novembra otrajā pusē
Cena, sākot no 13 900 eiro

Peugeot ir paziņojis cenas jaunajam Partner modelim, kas nesen ieguva "Gada komercauto" titulu. Tā cena sākas no 13 900 eiro. Latvijā jaunie modeļi būs pieejami jau novembra otrajā pusē, bet pasūtījumu jaunā Partner iegādei var noformēt jau tagad.

Populāro komercauto Partner kompānija Peugeot ražo jau vairāk kā 20 gadus, taču jaunās paaudzes modelis jau cenšas piedāvāt tādu veiktspēju un komfortu, kā vieglajiem automobiļiem.

Jaunais Peugeot Partner tiek ražots ar divu garumu virsbūvēm – 4,4 un 4,75 m – un ar plašu dzinēju un papildus aprīkojuma klāstu. Jaunajā modelī Peugeot ieviesuši pārslodzes indikatoru, kas atvieglo kravas iekraušanu, kā arī aizmugures un sānu kameras, kas, autovadītājam manevrējot, parādīs visas aklās zonas. Pirmoreiz šajā segmentā tiek izmantota elektriskā stāvbremze. 

 Peugeot Partner pārdošanā būs pieejams ar jaunās paaudzes benzīna dzinēju PureTech (jauda 110 ZS) un četriem dažādiem dīzeļdzinējiem BlueHDi ar jaudu no 75 līdz 131 ZS, kurus raksturo zems degvielas patēriņš un neliela CO2 emisija. Izvēlei tiek piedāvātas gan 5 un 6 pakāpju mehāniskās, gan 8 pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Septembrī Hannoverē jaunais Peugeot Partner ieguva 2019. gada Starptautiskā komercauto godalgu (International Van of the Year 2019) – tas notika vēl pirms modeļa nonākšanas tirgū. Latvijā jaunais Partner būs pieejams no šī gada novembra un jau tagad ir iespējams pieteikties tā iegādei.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.