Ziņas

Volvo laiž klajā jauno V60 Cross Country

Klīrenss ir par 75 mm lielāks nekā parastajam V60
Standartaprīkojumā ir pilnpiedziņa un īpašs bezceļu braukšanas režīms
Pārdošanā vispirms ar benzīna dzinēju T5 un dīzeļdzinēju D4

Volvo laiduši klajā V60 universāļa Cross Country versiju. Paaugstinātās caurgājamības universāļa klīrenss ir par 75 mm lielāks nekā parastajam V60, turklāt Volvo ir uzlabojuši tā šasiju un balstiekārtu, lai pielāgotu to braukšanai skarbākos ceļa apstākļos.

Jaunā V60 Cross Country standartaprīkojumā ir pieejama pilnpiedziņa un īpašs bezceļu braukšanas režīms.

Kā ierasts arī drošības aprīkojums ir plašs - Volvo City Safety ar automātisko bremzēšanu arī ir uzstādīta jau standarta aprīkojumā un palīdz vadītājam izvairīties no iespējamām sadursmēm. Šobrīd tā ir vienīgā sistēma, kas vienlaicīgi palīdz atpazīt gājējus, riteņbraucējus un lielus dzīvniekus.

Sistēma Pilot Assist atbalsta vadītāja darbības, uz skaidri marķētiem ceļiem līdz 130 km/h palīdzot stūrēt, paātrināties un bremzēt. Standarta aprīkojumā ir iekļauta sistēma Run-off Road Mitigation, Oncoming Lane Mitigation, kā arī citas stūrēšanas palīgsistēmas. Papildaprīkojuma klāstā pieejama sistēma Cross Traffic Alert ar automātisko bremzēšanu.

Jaunais V60 Cross Country būs pieejams ar benzīna dzinēju T5 un dīzeļdzinēju D4. Vēlāk tiks piedāvāti mild hibrīda un plug-in hibrīda varianti.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volvo V60 Cross Country

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Gluži kā standarta Volvo V60, arī Cross Country ir ietilpīgs ģimenes universālis ar kvalitatīvu interjeru. Turklāt ceļošanai piemērotais auto ir labi aprīkots, komfortabls, viegli lietojams un daudzpusīgs, pateicoties paaugstinātajam klīrensam. Jāņem vērā tas, ka standarta V60 versija būs lētāka kā iegādes brīdī, tā arī lietošanas laikā, savukārt Audi A4 Allroad būs klusāks un izsmalcinātāks.