Ziņas

Peugeot paziņo jaunā 508 un Rifter cenas

Jaunā Peugeot 508 cena ir, sākot no 27 900 eiro
Jaunā Peugeot Rifter cena ir, sākot no 17 900 eiro
Pārdošanā rudenī

Peugeot ekskluzīvā prezentācijā Rīgā demonstrējuši savus jaunākos modeļus – fāstbeku 508 un minivenu Rifter, vienlaikus atklājot to cenas mūsu tirgū.

 Jaunais Peugeot 508 Fastback

Peugeot 508 vairs nav miermīlīgs ģimenes auto, kas konkurēja ar Mazda6 vai Ford Mondeo. Ar jauno modeli ir izvirzīts mērķis piedāvāt bezkompromisu kvalitāti un segmentā labāko vadāmību, brauciena baudījumu un neskaitāmas tehnoloģiskas vadīšanas palīgsistēmas, tādā veidā konkurējot jau ar Passat vai pat lētākām A4 un BMW 3.sērijas versijām. 

Jaunais 508 tiek piedāvāts sākot ar otro (līdz ar to būtiski bagātīgāku) aprīkojuma līmeni Active, kas savukārt jau bāzes modelī tiek komplektēts ar 180 zirgspēku PureTech benzīna dzinēju un jaunākās paaudzes 8-pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Šobrīd versijas ar manuālo pārnesumkārbu mūsu tirgū netiks piedāvātas. Līdz ar to jaunā 508 gadījumā netiek piedāvātas „ekonomiskās versijas“, bet galvenokārt konkrētajam segmentam un prasīgam klientam atbilstoša komplektācijas. Jaunā 508 cena sākas no 27 700 eiro.

Jaunais Peugeot 508 būs pārdošanā ar 2 dažādiem PureTech turbo-benzīna dzinējiem (180 un 225 Zs), kā arī 3 dažādiem BlueHDi dīzeļa dzinējiem – 130 Zs, 160 Zs un 180 Zs.

Active versijas aprīkojumā cita starpā ietilpst:

·         Mērinstrumentu bloks ar 12,3“ digitālo ekrānu

·         Radio ar 8“ skārienekrānu, Bluetooth, Apple CarPlay un Android Auto funkcijām

·         Automātiskā divu zonu klimata kontrole

·         Visibility pakete: brīdinājuma sistēma par izbraukšanu no joslas, ceļazīmju atpazīšanas sistēma, Active safety brake- automātiskā ārkārtas bremzēšana, lietus sensors

·         Aizmugurējie parkošanās sensori

·         Elektriski apsildāmi priekšējie sēdekļi

·         Pašaptumšojošs atpakaļskata spogulis

·         Elektriski vadāmi logi un apsildāmi elektriski regulējami sānu spoguļi

·         16” vieglmetāla diski

Jaunais 508 Active ir pieejams sākot no 27 900 eiro (180 ZS PureTech benzīna dzinējs kopā ar 8-pakāpju automātisko pārnesumkārbu)

Nupat publiskotā Peugeot 508 SW universāļa cena salīdzinājumā ar sedanu būs par 1200 eiro augstāka, taču tas pārdošanā nonāks vien 2019. gada sākumā.

Detalizēta informācija par Peugeot 508 cenām un aprīkojumu būs publiski pieejams jau tuvākajās nedēļās, vienlaikus ar pirmo klientu pasūtījumu pieņemšanu.

Jaunais Peugeot Rifter

Jaunajam Peugeot Rifter salīdzinājumā ar tā priekšgājēju Partner ir mainījies ne tikai nosaukums. Viss modeļa dizains un funkcionalitāte ir pacelta jaunā līmenī, nodrošinot labāku lietošanas ērtību gan pilsētas, gan smagākos ceļa apstākļos. Rifter pieejams gan 5-vietīgās, gan 7-vietīgās versijās, turklāt abām ir pieejami divi virsbūves garumi.

Sadarbībā ar īpašo versiju izstrādātāju Dangel tiek piedāvāta arī četru riteņu piedziņa. Komercklientiem, kas lieto Rifter preču pārvadājumiem un darba braucieniem, ir pieejama arī N1 kategorija jeb mazā kravas furgona versija.

Jaunajam Rifter ir pieejami divu veidu benzīna dzinēji ar 110 un 130 zirgspēku jaudu, papildus trīs dīzeļa dzinēji ar 75, 100 un 130 zirgspēku jaudu, kas tiek kombinēti ar attiecīgi 5-pakāpju un 6-pakāpju manuālo pārnesumkārbu vai jauno 8-pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

No šī brīža arī jaunais Rifter tiks piedāvāts sākot ar otro jeb bagātīgāko aprīkojuma līmeni Active par cenu sākot no 17 900 eiro (110 Zs PureTech benzīna dzinējs ar 5-pakāpju manuālo pārnesumkārbu). Versijas ar lielāku attālumu starp asīm, lielāku ietilpību un par veseliem 35 cm garāku virsbūvi cena būs par 1200 eiro augstāka. Tuvākajā laikā tiks publicētas visu jaunā Rifter galīgo versiju un aprīkojuma versiju cenas.

Bāzes modeļa Active līmeņa aprīkojumā ietilpst:

·         Peugeot i-Cockpit® vadītāja vieta

·         Manuāla klimata kontrole

·         Radio, MP3, Bluetooth, USB funkcijas

·         Safety pakete – Active Safety Brake automātiskā ārkārtas bremzēšana, aktīvā brīdinājuma sistēma par izbraukšanu no joslas, ceļazīmju atpazīšanas sistēma

·         Elektriskie vadāmi logi un apsildāmi elektriskie sānu spoguļi

·         Otrajā sēdekļu rindā 3 Isofix drošības sēdekļu stiprinājumi

·         Riteņu arku un sānu sliekšņu plastmasas aizsargi

·         16“ riteņi

·         Jumta reliņi

 

Allure versijas aprīkojumā papildus ietilpst:

·         Radio ar krāsainu 8" skārienekrānu, Apple CarPlay, Android Auto, USB, Bluetooth hands-free

·         Augsta centrālā konsole ar rokturi un cimdu nodalījumu

·         Automātiska klimata kontrole

·         Visibility pakete: priekšējā stikla tīrītāji ar lietus sensoru un dienas gaitas lukturi ar gaismas sensoru, vadības pogas uz stūres

·         Aizmugurējie parkošanās sensori

·         Priekšējie miglas lukturi ar pagrieziena gaismas funkciju

·         Elektriski apsildāmi priekšējie sēdekļi

·         Elektriskā rokas bremze

·         Elektriskie vadāmi aizmugurējie logi

GT-Line versijas aprīkojumā papildus ietilpst:

·         Navigācijas ierīce, radio ar krāsainu 8" skārienekrānu, Apple CarPlay, Android Auto, USB, Bluetooth hands-free

·         17" vieglmetāla diski

·         Atvēršana un iedarbināšana bez atslēgas

·         Otrajā sēdekļu rindā ventilācijas lūkas un klimata kontroles vadības pogas

·         Elektriski apsildāmi un nolokāmi sānu spoguļi

·         Tonēti stikli

Peugeot Rifter garantija ir 5 gadi / 100 000 km.

Lai gan jauno Peugeot modeļu oficiālā tirdzniecība sāksies tikai rudenī, sākot no nākamās nedēļas klienti jau var sākt noformēt pasūtījumus.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.