Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: Dacia Duster

Jaunais Dacia Duster debitē Frankfurtes auto izstādē
Plašāks komforta un drošības aprīkojums
Lietotājam draudzīgāks interjers

Jaunais Dacia Duster sola turpināt sava priekšteča panākumus – no ārpuses tas joprojām nekļūdīgi atpazīstams kā Duster, taču interjers gan ir manāmi uzlabots un kļuvis lietotājam draudzīgāks.

Paneļa centrā ir MediaNav infosistēma, kuras ekrāns atrodas augstāk, nekā līdzšinējā modelī. Sēdekļi ir kļuvuši komfortablāki, arī apdares materiāli ir labāki, kā līdz šim. Jaunajā Duster pieejams arī plašāks komforta un drošības aprīkojums. Labākām bezceļu pārvarēšanas spējām kalpos tādas sistēmas, kā Hill Descent Control un Hill Start Assist.

Motoru klāstā ir divi benzīna dzinēji – Sce 115 un TCe 125, kas pieejami ar manuālajām pārnesumkārbām un, pēc izvēles – priekšpiedziņu vai pilnpiedziņu Piedāvājumā ir arī dīzeļdzinēji - dCi 90 (tikai ar priekšpiedziņu) un dCi 110 (pieejams arī ar pilnpiedziņu).

Duster modifikāciju klāstā būs arī SCe 115 motors ar rūpnīcā uzstādītu LPG gāzes iekārtu. Dacia pārstāvji uzsver – viņu nolūks, veidojot jauno Duster, bija piedāvāt pircējiem kaut ko vairāk, saglabājot šī modeļa pievilcīgo cenu.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Dacia Sandero hečbeks

What Car? Vērtē Novērtēts ar 2 no 5

Sandero neizceļas ar labu vadāmību, drošības aprīkojumu vai salona apdari, taču tas ir ļoti lēts. Tiesa gan, jārēķinās, ka tālākpārdošanas vērtība būs zema.

Lietota auto tests