Ziņas

Dacia Duster Black Edition

Dacia piedāvā Duster Black Edition
Šobrīd tikai Lielbritānijā
Cena ap 14 tūkstošiem latu

Šomēnes Lielbritānijā norisinājās Gudvudas Ātruma festivāls, ko zina ikviens britu autoentuziasts, tāpēc rumāņu zīmols Dacia izmantoja šo iespēju, lai lieku reizi atgādinātu par visā Eiropā populāro Duster.

Nelielais krosovers tagad pieejams arī britu tirgū un Dacia laiduši klajā īpašu Duster Black Edition, pamanoties to sasaistīt ar Gudvudas Ātruma festivālu.

Atšķirībā no standarta Duster, Black Edition ir matēts melns krāsojums, Kenwood audiosistēma, Garmin navigācija, DVD atskaņotājs un 18 collu vieglmetāla diski.

Pagaidām nav ziņu, ka Dacia kaut ko līdzīgu plānotu laist klajā arī Latvijas tirgū, taču dažas tūninga idejas pašreizējiem un topošajiem Duster īpašniekiem šī modifikācija varētu piedāvāt.

Lielbritānijā Duster Black Edition maksā salīdzinoši dārgi – apmēram 14 tūkstošus latu.  Jāpiebilst arī, ka visai drīz gaidāma Dacia „produkta modernizācija”, jeb tā dēvētais feislifts.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Dacia Sandero hečbeks

What Car? Vērtē Novērtēts ar 2 no 5

Sandero neizceļas ar labu vadāmību, drošības aprīkojumu vai salona apdari, taču tas ir ļoti lēts. Tiesa gan, jārēķinās, ka tālākpārdošanas vērtība būs zema.

Lietota auto tests