Ziņas

Luksusa Duster turīgiem indiešiem

Indijā pārveido Renault Duster
Ādas un koka imitācijas apdare
Multimēdiju sistēma un gulta

Dacia Duster ir viens no veiksmīgākajiem modeļiem, kas tapis Renault paspārnē. Arī Indijā, kur to pārdod kā Renault Duster, jo tas ir atpazīstamāks un cienījamāks zīmols.

Taču dažiem indiešiem ar to ir par maz, tāpēc kāds tūninga ateljē sācis piedāvāt Duster ļoti svarīgām personām.

Fotogalerijā redzamajam projektam ir nosaukums DC Duster. Tā interjers ir uzlabots ar koka un ādas imitācijas apdari, kā arī multimediju informācijas un izklaides sistēmu aizmugurē sēdošajam pasažierim.

Viduskonsole stiepjas līdz pat aizmugures sēdekļiem, tāpēc aizmugurē vairs ir tikai divas sēdvietas. Tiesa gan, tās ir regulējamas – vienu no tām pat var pārveidot par gultu.  Interesanta stila iezīme - melns griestu apšuvums.

No ārpuses Duster palicis praktiski tāds pats kā oriģināls, ja neskaita priekšdaļu. Lukturu vietā ir LED diodes, kas mums liek šaubīties, vai ar šādu auto izdotos iziet tehnisko apskati Latvijas CSDD.

Iespējams, ka Indijā ar to nav problēmu. Jebkurā gadījumā šāda uzlabojumu pakotne maksā nepilnus 5 tūkstošus eiro. Bāzes versijas Duster Indijā maksā 11 150 eiro.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Dacia Sandero hečbeks

What Car? Vērtē Novērtēts ar 2 no 5

Sandero neizceļas ar labu vadāmību, drošības aprīkojumu vai salona apdari, taču tas ir ļoti lēts. Tiesa gan, jārēķinās, ka tālākpārdošanas vērtība būs zema.

Lietota auto tests