Ziņas

Peugeot atbalsta Latvijas futbolu!

Peugeot un LFF paziņo par sadarbību
LFF izmantos jaunākos Peugeot modeļus
Akcija - futbola faniem!

Latvijas Futbola federācija un Peugeot importētājs Baltijas valstīs šonedēļ paziņoja par abu pušu sadarbības uzsākšanu, kā rezultātā Peugeot kļūst par oficiālo LFF auto un lielu palīgu ikdienas futbola pasākumu organizatorisko jautājumu risināšanā.

Edgars Pukinsks, LFF izpilddirektors norāda, ka  Peugeot automašīnas “ļaus būt mobiliem un efektīviem ikdienas darbos”. Savukārt Rasmuss Tali, KW Bruun Baltic OÜ/Peugeot importētāja Baltijas valstīs izpilddirektors skaidro, ka “Peugeot nosaukums vienmēr ir bijis sinonīms efektivitātei visā, kas saistīts ar ērtu un drošu pārvietošanos, un tāpat arī sportā efektivitāte darbos un ikdienā ir viena no atslēgām uz panākumiem. Ar Peugeot automobiļu palīdzību LFF ikdienas veikums kļūs vēl kvalitatīvāks, jo visus sava ceļa mērķus futbola dzīves cilvēki tagad varēs sasniegt, izmantojot automobiļus ar izsmalcinātu stilu, pirmklasīgu kvalitāti un precizitāti ir visā”.

Sadarbības ietvaros kāds no Latvijas futbola izlases līdzjutējiem 4. jūnijā varēs doties uz Igauniju un vērot Latvijas un Igaunijas izlašu spēli Baltijas kausa izcīņā, izmantojot jaunu Peugeot automašīnu ar pilnu benzīna bāku nedēļas nogalei. Akcijas noteikumi tiks izziņoti tuvāk Baltijas kausa izcīņai.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.