Ziņas

Pirmie Peugeot 308 SW GTi foto

Peugeot gatavo jauno 308 GTi universāli
Konkurēs ar Seat Leon Cupra modifikāciju
Motora jauda būs virs 200 ZS

Pagājušā gada rudenī, Frankfurtes auto izstādē Peugeot demonstrēja 308 R Concept, jeb konceptauto, kas dod ieskatu, kāds varētu izskatīties jaunais 308 GTi.

Drīz pēc tam klajā nāca 308 GTi ražošanas versijas foto un tagad mūsu rīcībā ir nonākuši spiegu foto, kuros redzams topošais 308 Gti universālis, jeb SW.

Par to liecina lielākas gaisa ieplūdes atveres auto priekšpusē, kā arī sportiskāks izskats, ko papildina dubultās izpūtēja caurules aizmugurē.

Tiek ziņots, ka arī konkurenti – Seat – šobrīd izstrādā sportisko Leon Cupra universāli. Tas nozīmē, ka, acīmredzot, tirgus pieprasījums pēc „karstajiem” universāļiem aug.

Sagaidāms ka Peugeot 308 Gti motora jauda būs no 200-230 ZS, lai atstātu vietu iespējai nākotnē laist klajā vēl jaudīgāku – R versiju.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.