Ziņas

Range Rover pagarinātā versija un Autobiography Black

Pagarināts Range Rover
Autobiography Black apdare
Drīzumā pārdošanā

Land Rover ir laiduši klajā pirmos Range Rover luksusa apvidus auto pagarinātās versijas foto, nepilnu mēnesi pirms šī modeļa plānotās debijas Losandželosas auto izstādē.

Indiešiem piederošais britu autoražotājs jau iepriekš pauda lepnumu par lielāku plašumu salonā, ko piedāvā jaunākās paaudzes Range Rover. Līdz ar pagarinātās versijas klajā laišanu Range Rover jau piedāvā limuzīna cienīgu plašumu otrajā sēdvietu rindā, kur vieta kājām augusi par 14 centimetriem.

Apdares pakotnes sāksies no bāzes versijas Vogue, taču pats greznākais vairs nebūs Autobiography līmenis, bet gan jaunais Autobiography Black, ko plānots prezentēt nākamnedēļ.

Land Rover sola, ka Autobiography Black atšķirsies ar cita dizaina radiatora resti, melni tonētiem un hroma apdares elementiem, kā arī ekskluzīviem riteņu diskiem. Tomēr pats galvenais būs funkcionāla viduskonsole aizmugurē sēdošajiem pasažieriem, kurā būs dažādas komforta vadības ierīces, glāžu turētāji, un pieslēgvietas elektroniskajām ierīcēm.

Tikai Autobiografy Black pircējiem būs pieejamas ekskluzīvas krāsu kombinācijas auto eksterjeram un interjeram - Ebony/Lunar, Espresso/Tan un Dark Cherry/Ivory.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!