Ziņas

Peugeot RCZ iegūst jaunu izskatu

Atjauninātais Peugeot RCZ
Dažas vizuālas izmaiņas
Plašāk informācija sekos

Tuvojoties Parīzes auto izstādei, kas notiek tikai reizi divos gados, sarosījušies Francijas autoražotāji – Peugeot gatavojas parādīt atjaunināto RCZ kupeju un šie ir tās pirmie foto.

Interesanti, ka modeļa atjaunināšana notiek tikai nedaudz vairāk kā divus gadus pēc tā laišanas klajā. Tiesa gan, spriežot pēc attēliem, Peugeot veiktās vizuālās izmaiņas ir vērtējamas pozitīvi – mazāka radiatora reste, lukturi ar LED elementiem un jauns priekšējais buferis.

Sagaidāms, ka Peugeot būs veikuši izmaiņas arī RCZ interjerā, taču pagaidām šie attēli vēl nav publiskoti. Tāpat nav pieejama informācija par to, vai kaut kas ir darīts arī zem motora pārsega.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.