Ziņas

Opel Insignia OPC - tagad ar 270 km/h

Opel laiž klajā Insignia OPC Unlimited
Noņemts maksimālā ātruma ierobežotājs
Pārdošanā tagad

Opel nolēmuši iepriecināt savus dinamikas kāros pircējus, laižot klajā 325 zirgspēku Insignia OPC Unlimited versiju, kas atšķirībā no standarta Insignia OPC ir bez maksimālā ātruma ierobežotāja.

Šim modelim jau standartaprīkojumā ir visu četru riteņu piedziņa, kas ļauj pilnībā izjust automašīnas dinamiskumu un sasniegt maksimālo ātrumu līdz 270 km/h.

“Mēs reaģējam uz klientu vēlmēm,” skaidro Adam Opel AG Pārdošanas, mārketinga un pēcpārdošanas daļas viceprezidents Alens Visers . “Insignia OPC pircēji ir pieredzējuši un atbildīgi autobraucēji, kas vēlas izbaudīt automašīnas tehniskās iespējas.”

Opel Insignia OPC Unlimited vizuāli var atpazīt pēc zila Brembo logo un jauna dizaina tahometra un spidometra. Tiek plānots speciāls šī modeļa izlaidums arī matēti melnā tonī.

Izvēlēties savu Opel Insignia OPC varēs starp modeli ar četrām durvīm, piecu durvju hečbeku, kā arī Sports Tourer OPC. Tas būs pieejams ar sešu pakāpju manuālo vai automātisko ātrumkārbu jebkuram modelim.

Insignia OPC Unlimited iegādes komplektā ietilpst apmācības kursi Opel treniņu trasē Dudenhofenā.

Opel norāda, ka jaunais Unlimited modelis sniedz tādu pat braukšanas prieku kā tie modeļi, kam ir ierobežots maksimālais ātrums. Starpība ir vien tajā, ka ar Unlimited var sasniegt lielāku maksimālo ātrumu. Insignia OPC modeļi ātrumu no 0 līdz 100 km/h sasniedz 6 līdz 6,6 sekundēs (atkarīgs no automašīnas virsbūves tipa un ātrumkārbas). Degvielas patēriņš ir no 10,6l/100km līdz 11,0 l/100km.

Jaunā sešpakāpju automātiskā ātrumkārba kā alternatīva

Kā alternatīva manuālajai ātrumkārbai tiek piedāvāta jaunā sešpakāpju automātiskā ātrumkārba. Modelim ar automātisko kārbu ir pieejama arī manuālas pārslēgšanas iespēja ar pārslēguma svirām pie stūres. Transmisijas kontroles sistēma ir savienota ar Insignia OPC FlexRide šasijas mehāniku.

Papildus parastajiem uzstādījumiem, kas sniedz sabalansētu visu riteņu piedziņas braucienu ikdienā, būs pieejami vēl divi braukšanas režīmi. Sporta režīms padarīs auto precīzāku un atsaucīgāku tā vadītāja vēlmēm, savukārt OPC režīms ļaus izbaudīt bezkompromisu dinamiku.  Turklāt Insignia OPC adaptīvā 4x4 sistēma nodrošina labāku saķeri ar ceļu.

Opel Insignia OPC Unlimited pārdošana sākas šomēnes. Četru durvju modeļa (ar manuālo pārnesumkārbu) cena Vācijā sākot no 48 605 eiro ar PVN.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.