Ziņas

Ātrākais Opel universālis - Insignia OPC

Opel atklāj Insignia OPC Sports Tourer
325 ZS un 6,3 sekundes līdz 100 km/h
Pārdošanā rudenī

Opel nākuši klajā ar pašu ātrāko universāli, kas šajā kompānijā jelkad ir ražots – Opel Insignia OPC Sports Tourer.  Kā redzams šajā fotogalerijā, Opel ir pacentušies, lai par vienkāršam garāmgājējam būtu skaidrs, ka šis nav parasts Opel.  

Mehāniskā ziņā tas ir identisks Insignia OPC hečbekam un sedanam, ar to pašu 2,8 litru V6 dzinēju, kas attīsta 325 ZS un 425 Nm lielu griezes momentu. Tas ļauj šim universālim ieskrieties no 0-100 km.h 6,3 sekundēs, bet maksimālais ātrums ierobežots pie 250 km/h.

OPC Sports Tourer ir par 10mm zemāka piekare, Brembo bremzes, pilnpiedziņa un elektronisks ierobežotas slīdes diferenciālis. Salonu rotā OPC Recaro sēdekļi un OPC stūre. Opel gan pagaidām neatklāj OPC Sports Tourer cenas, taču sagaidāms, ka universālis maksās par pāris tūkstošiem eiro vairāk nekā sedans un hečbeks.

Insignia OPC Sports Tourer galvenie konkurenti ir Audi S4 Avant un BMW 335i Touring M Sport.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.