Ziņas

AC Schnitzer uzlabo BMW 5.sērijas Touring

Palielināta dīzeļdzinēju jauda
Virsbūves apdares pakotne
Interjera apdares akcenti

AC Schnitzer ir nākuši klajā ar tūninga pakotni jaunajam 5.sērijas BMW Touring, kurā ietilpst virsbūves apdares elementi, piekares un dīzeļdzinēju uzlabojumi, kā arī tradicionālie interjera akcenti.

Vācu ateljē inženieri sāka ar 2,0 litru četrcilindru dīzeļdzinēju no 520d, palielinot tā jaudu līdz 218 ZS, un turpinot ar 3,0 litru sešcilindru agregātu no 525d, palielinot tā jaudu līdz 245 ZS – tādu pašu, kā standarta 530d.

Tiesa gan, AC Schnitzer izpildījumā 530d ir jau 286 ZS, bet jaudīgākā modifikācija – 535d pēc ateljē „pieskāriena” attīsta iespaidīgus 360 ZS.

Uzlabotos dzinējus papildina sporta izplūdes sistēma, kā arī piekare ar jaunām atsperēm, par ko Āhenē bāzētais ateljē skaidro, ka tā piedāvā „labāku līdzsvaru starp sportisku dinamiku un komfortu”.  

AC Schnitzer komplektā ir arī virsbūves apdares elementu pakotne, kā arī iespēja izvēlēties kādus no piedāvātajiem 18 līdz 21 collu diskiem. Interjerā – oglekļa šķiedras un alumīnija akcenti.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.