Ziņas

AC Schnitzer Mini kabriolets

AC Schnitzer pastrādā pie Mini
208 un 226 ZS no 1,6 litru motora
Regulējama piekare un citi uzlabojumi

Puiši no AC Schnitzer nākuši klajā ar savu versiju par jauno Mini kabrioletu. Šī nav pirmā reize, kad Āhenē bāzētais tūninga ateljē ķēries pie Mini un jau iepriekšējais veikums demonstrē, ka viņu nolūks nav radīt vilku aitas ādā.

Par pamatu ņemts Mini Cooper S kabriolets, zem kura mazā motora pārsega atrodas 1,6 litru dzinējs, kas attīsta 175 ZS.  AC Schnitzer piedāvā jaudu palielināt līdz 208 ZS vai pat 226 ZS. Jaudas parametru korekcija papildināta ar sporta piekari, sporta izplūdes sistēmu, vieglmetāla diskiem un virkni agresīvu virsbūves apdares akcentu.

Interesantākie AC Schnitzer jaunievedumi ir ierobežotas slīdes diferenciālis, kas ļauj vēl labāk turēties uz ceļa, kā arī regulējamā piekare. Lai ikvienam būtu skaidrs, ka šī nav nekāda joka lieta, uz šis ir mazauto, ar ko jārēķinās, Mini virsbūves sānos un aizmugurē ir labi saskatāms AC Schnitzer logo.

Lasi Mini testus

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mini Countryman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ietilpīgāks, nekā līdzšinējais modelis, turklāt paaugstinātais klīrenss un pilnpiedziņa rada papildus drošības sajūtu ziemā. Retro stilam noteikti netrūks fanu, taču par šo cenu ir atrodamas labākas alternatīvas šajā segmentā.

Lietota auto tests

Mini hečbeks (01-06)