Ziņas

BMW policijas auto no AC Schnitzer

AC Schnitzer piedāvā BMW 123d Polizei
Iniciatīva par drošu tūningu
Jauda ne vienmēr ir galvenais

Līdz ar Esenes autošova sākumu, klajā nākuši virkne jaunu un interesantu tūninga konceptu – piemēram šis BMW 123d policijas auto, ko apstrādājuši AC Schnitzer meistari. Tā ir BMW artava iniciatīvai par drošu tūningu, ko atbalsta Vācijas policija un Federālā transporta ministrija. 

Līdz šim tūnings ir bijis sinonīms lielākai jaudai, taču šogad arvien vairāk kompāniju, kas darbojas šajā lauciņā, orientējas arī uz drošību. AC Schnitzer BMW 123d Polizei jaudas avots ir standarta dīzeļdzinējs, kura atdeve palielināta līdz 241 ZS un 480 Nm.

Tas ļauj AC Schnitzer BMW 123d Polizei ieskrieties no 0 līdz 100 km/h 6,7 sekundēs. Lai auto būtu labāka vadāmība, tas pazemināts par 30mm. No standarta 1.sērijas BMW tas atšķiras arī ar agresīvākiem virsbūves apdares elementiem – un, protams, bākugunīm uz jumta.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.