Ziņas

Lexus IS-F britu policijai

Britu policija izvēlas BMW M3 konkurentu
423 zirgspēku V8 dzinējs
4,8 sekundes līdz 100 km/h

Ja jums gadās ar savu auto nonākt Hambersaidā, Lielbritānijā, uzmanieties - turienes policija ir bruņota ar Lexus IS-F patruļmašīnām. Līdz šim reģiona drošības spēki lietoja Subaru markas spēkratus, taču pēdējo 12 mēnešu laikā tika izvērtētas dažādas alternatīvas un piesaistot auto dinamikas ekspertus, par labāko izvēli tika atzīts tieši Lexus piedāvājums.

Jauno policijas auto tehniskie parametri noteikti padarīs tramīgu ne vienu vien likumpārkāpēju - 5,0 litru V8 benzīna dzinējs attīsta 423 zirgspēku jaudu un 100 kilometrus stundā IS-F spēj sasniegt nieka 4,8 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums ir 270 km/h.

To, kādu iespaidu uz policijas budžetu atstās IS-F degvielas patēriņš, kārtības sargi pagaidām nekomentē. Zināms vien, ka auto tiks uzstādīts papildus aprīkojums par summu, kas mērojama ar 24 tūkstošiem latu - un, cerams, palīdzēs notvert ne vienu vien ļaundari, kas traucēs Hambersaidas iedzīvotāju mieru.

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.