Ziņas

Mitsubishi i-MiEV britu policijai

Policisti pārvietosies ar i-MiEV elektroauto
Laba ziņa ātruma pārkāpējiem
Derēs misijām pilsētā

Vēl nesen ziņojām par to, ka britu policijas autoparks tiks papildināts ar Lexus IS-F spēkratiem, tagad esam saņēmuši ziņas, ka džentlmeņi  zilajās uniformās cīnīsies pret noziedzniekiem arī ar Mitsubishi ražotajiem elektromobiļiem i-MiEV.

Piecdurvju mikroauto tika demonstrēts policijai septembrī un jau šobrīd japāņu ražotājs saņēmis virkni lūgumu no Lielbritānijas varas iestādēm piešķirt šos auto testa braucieniem.  

Pirmie Mitsubishi i-MiEV eksemplāri nonāks britu policijas rīcībā jau decembrī, papildinot Vestmidlendas kārtības sargu arsenālu.  Burbuļveidīgajam elektromobilim zem motora pārsega ir agregāts, kas attīsta 64 ZS un 180 Nm lielu griezes momentu. Ar vienu uzlādes reizi tas spēj nobraukt 160 km lielu distanci. Auto maksimālais ātrums esot 130 km/h.

Skaidrs, ka šis auto gluži nederēs pakaļdzīšanās operācijām, taču vienkāršām misijām pilsētā tas, acīmredzot, spēj palīdzēt.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mitsubishi Eclipse Cross

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Mitsubishi Eclipse Cross ir reāls solis uz priekšu japāņu autoražotāja attīstībā, taču par spēcīgu konkurentu trūkumu tas šobrīd nevar sūdzēties