Ziņas

AC Schnitzer uzlabo BMW X1

AC Schnitzer prezentē uzlabojumus X1
Jaudīgāki dīzeļdzinēji
Virkne virsbūves apdares elementu

AC  Schnitzer beidzot ir gatavi parādīt pilnu tūninga paketi BMW X1 krosoveram – tas notiks marta sākumā gaidāmajā Ženēvas autošovā. AC Schnitzer gan nedomā nākt klajā tikai ar vizuāliem risinājumiem vien – ateljē sagatavojis uzlabojumus arī BMW X1 dīzeļdzinējiem.

xDrive23d 2,0 litru biturbo agregāta jauda palielināta no 204 līdz 240 ZS, kamēr xDrive20d AC Schnitzer izpildījumā jau ir nevis 177, bet gan 210 ZS. Arī xDrive18d ir ticis zem tūninga meistaru skalpeļa, no 143 ZS kļūstot par 171 ZS agregātu.

BMW xDrive28i benzīna dzinēja īpašniekiem nāksies iztikt vien ar jaunu sporta izplūdes sistēmu.  AC Schnitzer piedāvā arī sporta piekari un 18, 19 vai 20 collu vieglmetāla diskus, virsbūves apdares elementus, bet salonā – oglekļa šķiedras apderi, izgaismotu pārnesumslēgu un virkni alumīnija elementu.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.