Ziņas

Peugeot - tagad arī velosipēdi

Peugeot Latvijā izplatīs arī velosipēdus
Sena divriteņu ražošanas vēsture
Pieci dažādi modeļi

Peugeot turpmāk Latvijā tirgos ne tikai automašīnas, bet arī - velosipēdus.  Peugeot importētājs KW Bruun Baltic informē, ka šonedēļ Latvijā tiek uzsākta Peugeot velosipēdu pārdošana.

KW Bruun Baltic pārdošanas un marketinga vadītājs Rasmus Tali pauž pārliecību, ka Latvijas tirgū tas ir ilgi gaidīts jaunums, norādot, ka „Peugeot velosipēdu pasaulē ir vairāk nekā gadsimtu ilga, slavena kvalitatīvu un novatorisku velosipēdu izstrādes un ražošanas vēsture. Pārvietošanās ar velosipēdu ir ne tikai veselīga, bet arī vidi saudzējoša, kas vienmēr ir bijusi viena no svarīgākajām Peugeot prioritātēm. Un - nav ko slēpt – vasaras laikā pārvietošanās ar velosipēdu ir diezgan atsvaidzinoša.“

Latvijā tiks pārdoti pieci no Peugeot velosipēdu modeļiem – Course Tiagra, VTT Urban, Style Gent, Style Lady un Storm Lady. Modeļi būs aplūkojami Peugeot pārstāvniecībā Rīgā, Biķernieku ielā 42. Ja ir vēlēšanās, velosipēdus ar lauvas zīmolu var pasūtīt arī citās Peugeot pārstāvniecībās visā Latvijā.

Peugeot velosipēdus ražo kopš 1882. gada, kad tika izgatavots pirmais velosipēds ar nosaukumu Grand-Bi – tā priekšējā riteņa diametrs bija 1,35 metri, aizmugurējā riteņa diametrs bija 0,4 metri.

Kopš tā laika Peugeot ir ražojis ļoti dažādus velosipēdus un ar savām komandām ir piedalījies pat Francijas slavenākajā velobraucienā Tour de France.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.