Ziņas

Haiti zemestrīces upuriem palīdz ar Corvette

General Motors palīdz zemestrīcē cietušajiem
Izsolīs unikālu Corvette C06
Nauda nonāks labdarības fondā

General Motors ir pievienojušies tiem labdariem, kas cenšas palīdzēt Haiti iedzīvotājiem remdēt traģiskās zemestrīces radīto postu.

Amerikāņu autoražotājs ir izlicis izsolē 2008.gada ražojuma Chevrolet Corvette Z06. Visi ieņēmumi no auto pārdošanas nonāks Sarkanā Krusta rīcībā, turklāt General Motors papildus iedos vēl 100 tūkstošus dolāru.

Izsolē nonākušais Corvette sporta auto ir diezgan liels retums – Ziemeļamerikai tika saražoti vien 427 šādi auto, turklāt šis ir vienīgais, kas pieejams Crystal Red krāsā.

Zem motora pārsega šim auto ir 7,0 litru V8 dzinējs, kas attīsta 505 zirgspēkus. Auto ir individualizēts arī ar hromētiem diskiem, numurzīmju rāmīšiem un citiem noformējuma elementiem amerikāņu gaumē.

Salonā – melni pelēkas (Dark Titanium) ādas apdare un šim modelim vien raksturīgi krāsu akcenti. Visus 427 šīs sērijas auto rotā plāksnīte ar kārtas numuru un Vila Kokslija, Corvette rūpnīcas vadītāja pašrocīgu parakstu. ASV pircējiem tas nav mazsvarīgi, jo Kokslijs ir sava veida Corvette veterāns, ilgus gadus būdams šajā amatā.

  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

What Car? Vērtē Novērtēts ar 0 no 5

Lietota auto tests