Ziņas

Spyker prezentē C8 Aileron Spyder

Jauns Spyker prototips
4,2 litru dzinējs no Audi R8
Maksimālais ātrums 300 km/h

Kalifornijā notikušajā luksusauto šovā Pebble Beach Concours holandiešu autoražotājs Spyker prezentēja savu jaunāko prototipu – C8 Aileron Spyder.

Jaunais superauto ir aprīkots ar no Audi R8 aizgūtu 4,2 litru V8 dzinēju, kas ar sešpakāpju manuālās pārnesumkārbas palīdzību uz aizmugurējo riteņu asi novada 400 zirgspēju jaudu un 480 Nm griezes momentu. C8 Aileron Spyder paātrinājums līdz 100 km/h aizņem tikai 4,5 sekundes, bet maksimālais ātrums robežojas ar maģiskajiem 300 km/h. Kā opcija pircējiem tiks piedāvāta arī sešpakāpju automātiskā pārnesumkārba, kura tiks komplektēta ar pārnesumu pārslēgiem pie stūres.

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

C8 Aileron Spyder alumīnija rāmis tika īpaši veidots, lai nodrošinātu virsbūves stigrību un atbilstu jaunai piekares sistēmai, ko radījuši meistari no Lotus.

Auto sānos redzamie gaisa tvērēji atgādina reaktīvo lidmašīnu dzinējus, atgādinot par Spyker saistību ar aviāciju (Pirmā pasaules kara laikā Spyker ražoja lidmašīnas), savukārt salonā ir ādas apdare, Sparco sporta sēdekļi un pulēta alumīnija elementi.

Spyker C8 Aileron Spyder pārdošanā varētu nonākt jau nākamgad, un sagaidāms, ka tā sākumcena varētu būt aptuveni 130 tūkstoši latu.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.