Ziņas

Atklātībā nonākusi pirmā Audi R8 Spider fotogrāfija

Pirmā R8 Spider bilde
Fotografēts Iron Man II filmēšanas laikā
Tik pat ātrs kā Audi R8 Coupe

Šī ir pirmā Audi R8 Spider bilde, kurā automašīna redzama bez maskēšanās elementiem. Šis foto uzņemts filmas Iron Man II filmēšanas laikā.

Pēc fotogrāfijas noprotams, ka Audi lietos tradicionālo auduma jumtu, nevis targa tipa jumta paneli. Domājams, ka nolaistā stāvoklī jumts ielocīsies starp sēdekļiem un dzinēja nodalījumu.

Atšķirībā no Audi R8 kupejas, kabrioletam ir savādāka dizaina dzinēja pārsegs, kā arī redzams, ka savu atrašanās vietu mainījis arī degvielas uzpildes vāciņš, kurš pavirzīts vairāk uz aizmuguri.

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

Audi R8 Spider saglabās to pašu 4,2 litru dzinēju, kas atrodams R8 Coupe versijā, tādēļ varam sagaidīt, ka kabrioleta un kupejas dinamikas rādītāji būs visai līdzīgi. Sprints no nulles līdz simtam aizņems aptuveni četras sekundes, bet maksimālais ātrums būs tuvu 300 km/h.

Šis foto nonāca atklātībā, kad kāds neuzmanīgs Audi dīleris ievietojot auto pārdošanas sludinājumu nevilšus izmantoja šo fotogrāfiju.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Audi Q5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ja nepieciešams komfortabls, kluss, ietilpīgs un kvalitatīvs premium līmeņa auto, kas spēj braukt arī bezceļa apstākļos – jaunā Q5 izvēli nevajadzēs nožēlot.