Ziņas

Spyker C8 Aileron izbrauc ielās

Ceļu satiksmē manīts Spyker C8 Aileron
Superauto ar Audi dzinēju
Pārdošanā nākamgad

Uz Eiropas ceļiem manīts pirmais sērijveida Spyker C8 Aileron. Vēl pērn tas bija pazīstams vien kā konceptauto no Ženēvas autošova, šogad tajā pašā izstādē nonāca arī ražošanas versija. Taču šajos foto auto redzams ceļu satiksmē, bezrūpīgi pārvietojoties pa tā vadītājam vien zināmu maršrutu.  

Nīderlandē bāzētajā supermašīnu ražotnē gatavotais Spyker C8 Aileron ir bruņots ar Audi 4,2 litru dzinēju – tādu pašu kā Audi R8. Tas attīsta 400 ZS un spēj no 0 līdz 100 km/h ieskrieties 4,5 sekundēs un sasniegt 300 km/h lielu ātrumu.

Ārienē viss ir skaidrs – bez jau pazīstamajām formām, Spyker C8 Aileron rotā LED dienasgaitas gaismas, kamēr salona apdare jau pa gabalu ož pēc augstvērtīgas ādas, ar ko apvilkti arī Sparco sporta sēdekļi. Netrūkst arī matēta alumīnija apderes elementu.

Spyker C8 Aileron cenas sākas no gandrīz 190 tūkstošiem eiro un jau nākamgad to varēs nopirkt.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.