Ziņas

Spyker boss joprojām slimnīcā

Uzbrucējs vēl aizvien nav notverts
Aleksandru Antonovu ķēruši 7 šāvieni
Uzbrukuma motīvi tiek noskaidroti

Maskavas varas iestādēm joprojām nav izdevies tikt uz pēdām uzbrucējiem, kas mēģināja nogalināt kompānijas Spyker bosu. Krievijas pilsonis Aleksandrs Antonovs, kuram pieder daļa Nīderlandes superautomašīnu ražotāja Spyker akciju, ārstējas slimnīcā pēc atentāta mēģinājuma Maskavā.

Pagājušotrešdien notikušajā uzbrukumā viņš ievainots vēderā un zaudējis vienu pirkstu. Tomēr viņa veselības stāvoklis neesot dzīvībai bīstams.

Uzbrukums Antonovam notika brīdī, kad viņš gāja ārā no mājas. Uzbrucējs raidīja 18 šāvienus – pieci no tiem trāpīja Antonovam vēderā, viens krūtīs un viens – pa pirkstu. Uzbrukumā tika ievainots arī viens no Antonova miesassargiem.

Šāvienus izdzirdēja Antonova sieva, kas izsauca miliciju. Varas iestādēm pagaidām nav izdevies tikt uz uzbrucēja pēdām.

Antonova īpašumu vērtība mērojama ar vismaz 3,5 miljardiem dolāru. Viņa vadītajā "Konvers Grupā" ietilpst Krievijas banka "Konversbank", kas kontrolē Lietuvas "Snoras" banku, bet tā savukārt 2005.gada septembrī iegādājās arī "Latvijas Krājbankas" kontrolpaketi. Tomēr varas iestādes uzskata, ka uzbrukums Antonovam nav saistīts ar viņa banku biznesu.

Autoražotāja Spyker pārraudzības padomē darbojas viņa dēls Vladimirs. Amatu Spyker padomē ieņem arī AS "Latvijas Krājbanka" valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars. 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests