Ziņas

Vislatvijas zirgu dienas aicina izbaudīt nedēļas nogali

Vislatvijas zirgu dienas
Jauno Jātnieku skolas pasākums
Viens no modernākajiem sporta kompleksiem Baltijā

Jauno jātnieku skolā Inčukalnā, Nacionālajā sporta bāzē šajā nedēļas nogalē notiek divpadsmitās Vislatvijas zirgu dienas.

Sestdien no rīta mazie jātnieki ar ponijiem pārvarēs 40 centimetru un 65 centimetru šķēršļu augstumu. Ap plkst.12 skatītājiem būs iespēja redzēt figurālās jāšanas paraugdemonstrējumus, pēc kuriem sekos stafetes maršruts jātniekiem ar ponijiem un palīgiem. Pēc stafetes notiks "Zirgu skola", kas demonstrēs klasiskās iejādes pamatus un sniegs priekšnesumus.

Dienas kulminācijā zirgi sacentīsies augstlēkšanā, kur šķēršļu augstums būs sākot no 130 centimetriem. Noslēguma maršrutā jātnieki un dalībnieki startēs tērpos un maskās sevis izvēlētas mūzikas pavadībā, pārvarot 90 centimetru šķēršļu augstumu.

Pasākumā varēs vērot sacensības, piedalīties aktivitātēs un uzzināt vairāk par zirgiem un zirgu sportu Latvijā.

Pasākumā iecerēti arī konkursi, loterijas, viktorīnas, kurās būs iespēja laimēt balvas no sadarbības partneriem. Darbosies kafejnīca, amatnieku izstrādājumu un gardumu tirdziņš.

Pasākumu rīko Jauno jātnieku skola, kas kopš 2007.gada ir viens no modernākajiem sporta kompleksiem Baltijā, ar diviem augstas kvalitātes āra laukumiem, Latvijā lielāko jāšanas manēžu un plašiem, mūsdienīgiem staļļiem. No 2019.gada komplekss ir ieguvis Nacionālās sporta bāzes statusu.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests