Ziņas

Hamann laiž klajā BMW X6M Tycoon Evo M

Hamann uzlabo BMW X6 M
4,2 sekundes līdz 100 km/h
Agresīvi virsbūves apdares elementi

Hamann ir tikko paziņojuši par savu jaunāko uzlabojumu paketi BMW X6 M, kuras nosaukums ir Tycoon Evo M. Slavenā BMW tūninga ateljē jaunākais produkts būs apskatāms marta sākumā Ženēvas autošovā.

Hamann BMW X6M Tycoon Evo M ir gan jaudas, gan vizuālo risinājumu pakete. X6 M standarta dzinēja jauda ir palielināta līdz 670 ZS, bet griezes moments – līdz 780 Nm. Tātad jaudas palielinājums ir par 115 ZS un 100 Nm.  

Tādējādi BMW X6M Tycoon Evo M spēj katapultēties no 0 līdz 100 km/h 4,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 300 km/h.

Hamann padomājuši arī par agresīviem virsbūves elementiem, kuru vidū jāmin priekšējo un aizmugures spārnu paplašinājumi, sānu sliekšņu uzlikas, lielākas gaisa ieplūdes atveres, jumta spoileris un oglekļa šķiedras motora pārsegs.

Vēl Hamann BMW X6M Tycoon Evo M atšķirsies ar jaunu izplūdes sistēmu un 23 collu diskiem, turklāt tas ir par 40 mm zemāks, nekā standarta X6 M.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.