Ziņas

BMW X6 Tycoon Evo no Hamann

Hamann laiž klajā BMW X6 Tycoon Evo
Vēl ekstrēmāka Tycoon sērijas modifikācija
Jaudas palielinājums visiem X6 dzinējiem

Vācu tūninga ateljē Hamann nākuši klajā ar vēl vienu versiju par BMW X6. Frankfurtes autošovā tiks prezentēts BMW X6 Tycoon Evo, vēl vienu, ekstrēmāku modifikāciju no šī gada sākumā pārdošanā nonākušās Tycoon sērijas.

Pakotnē tiek piedāvāti jaudas palielinājumi visiem dzinējiem X6 klāstā – sešcilindru xDrive35i no 306 ZS var palielināt līdz 360 ZS, dīzeļa xDrive30d no 235 līdz 265 ZS, kamēr jaudīgāko biturbo dīzeļversiju xDrive35d no 286 ZS līdz 320. Lielākais palēciens iespējams klāsta flagmaņa xDrive50i īpašniekiem – jau tā jaudīgais 407 ZS dzinējs pēc vizītes Hamann darbnīcās attīstīs apaļus 500 ZS.   

Uzlabojumi skāruši arī virsbūvi – auto kļuvis par 600 mm platāks, ieguvis jaunus bamperus, sānu apdares elementus, jumta spoileri un difuzoru, kā arī divas centrā novietotas izpūtēja caurules.

X6 Tycoon Evo bagātīgi izrotāts ar LED diodēm, kas lieliski sader ar 23 collu diskiem, kā arī alumīnija un oglekļa šķiedras elementiem salonā. Cena gan vēl nav zināma.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.