Ziņas

Ātrās palīdzības BMW X6

BMW rada ātrās palīdzības X6
Veidots uz xDrive50i bāzes
Viss medicīniskais ekipējums

BMW radījuši X6 modifikāciju, kas adaptēta ātrās palīdzības dienesta vajadzībām. „Ātrais” X6 veidots uz BMW X6 xDrive50i bāzes un tajā atrodams viss medicīniskais ekipējums, kas parasti ir ikvienā normālā ātrās palīdzības mašīnā.

Turklāt šim auto ir arī atpakaļskata videokamera, divas videokameras sānos un komplekts ar LED signālugunīm, lai brīdinātu citus ceļu satiksmes dalībniekus par savu klātbūtni.

Jaudas avots – 4,4 litru V8 turbodzinējs, kas attīsta 407 ZS un ļauj ieskrieties no 0-100 km/h 5,4 sekundēs. Tātad, par ātrumu potenciālajiem pacientiem nav jāraizējas. Tomēr ir arī sliktās ziņas – ja esat ievainots vai slims, jums jātur īkšķis, lai šī X6 bākā pietiktu degvielas – jo, dinamiski braucot, šī dzinēja vidējais patēriņš ir vismaz 15 litri uz 100 km.

BMW testi

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.