Ziņas

7.sērijas BMW no Hamann

Hamann uzlabo 7.sērijas BMW
Agresīvāks izskats
Lielāka jauda

Auto tūninga ateljē Hamann pabeiguši darbu pie 7.sērijas BMW pārveidošanas projekta. Kā jau varētu gaidīt, Hamann veikums vainagojies ar krietni agresīvāku izskatu, pateicoties virsbūves apdares elementiem, kas vērsti uz gaisa pretestības optimizēšanu .

Neiztrūkstošs elements ir arī četri Hamann izpūtēja stobri. 90 milimetru caurules rada dobju, draudīgu skaņu, taču 730d modelim tagad pieejama arī īpaša izplūdes gāzu sistēma, kas palielina motora jaudu par 45 ZS – līdz 290 ZS.

Jauns atsperu komplekts padarījis 7.sērijas BMW Hamann versiju par 40 mm zemāku, taču tūninga meistari tik un tā pamanījušies aprīkot savu garadarbu ar 22 collu vieglmetāla diskiem.

Hamann piedāvā arī interjera uzlabojumus – tai skaitā vieglmetāla pedāļus un īpašus paklājiņus.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.