Ziņas

7.sērijas BMW: hibrīddzinēja tests

BMW testē 7.sērijas hibrīdtehnoloģiju
Neatpaliek no Mercedes
Vairāk informācijas Frankfurtes autošovā

Nekāds noslēpums tas nav – jau esam ziņojuši, ka BMW strādā pie hibrīdtehnoloģiju izveides. Jau tiek testēts BMW X6 “hibrīds”, kamēr 7.sērijas BMW koncepts ar hibrīddzinēju jau tika manīts šī gada sākumā Detroitas autošovā.

Autospiegiem izdevies noknipsēt BMW 7.sērijas hibrīda testa auto izmēģinājuma braucienu laikā aizvadītās nedēļas nogalē. Tas nozīmē, ka BMW nesnauž un nedomā atpalikt no Mercedes, kas jau paziņojuši, ka S-Klases hibrīdversija nonāks pārdošanā šogad – acīmredzot pēc vasarā gaidāmā S-Klases “feislifta”.   

Tiek ziņots, ka 7.sērijas BMW hibrīddzinējs sastāvēs no 4,4 litru twin-turbo V8 un 20 ZS elektromotora kombinācijas, kas ļaušot ieekonomēt 15% degvielas.  Vairāk par šo auto uzzināsim jau Frankfurtes autošovā.  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.