Ziņas

Hamann uzlabo BMW X6 M

670 ZS un 850 Nm
Maksimālais ātrums 300 km/h
Cena vēl netiek atklāta

Tūninga ateljē Hamann, šķiet, nekad nebūs labi ar to, kas tiek ražots sērijveidā. Kā gan citādi viņi būtu ķērušies pie BMW X6 M un nākuši klajā ar rezultātu, kam vajadzētu apmierināt īpaši prasīgus BMW fanus?

Standarta dzinēja jauda palielināta līdz 670 zirgspēkiem, bet griezes moments ir jau 850 Nm, kas pieejams starp 1500 un 5650 apgriezieniem minūtē. Klāt nākušie zirgspēki ļauj X6 M sasniegt 300 km/h lielu ātrumu.  

Lai panāktu šādu gala produktu, Hamann BMW X6 M aprīkots ar vēl nopietnāku izplūdes sistēmu un pārprogrammētu dzinēja vadības bloku, kas atbrīvots no ātruma ierobežotāja.  Pārmaiņas skārušas arī piekari, nosēdinot X6 M par 40 mm uz leju. Tas gan nav traucējis 23 collu disku uzstādīšanu.  

Hamann BMW X6M var lepoties arī ar īpašu aerodinamikas pakotni un individuāla stila apdares akcentiem salonā. Cena pagaidām netiek atklāta.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.