Ziņas

Lamborghini Ziemassvētku dāvanu kolekcija

Dāvanas no Lamborghini
Ziemassvētku kolekcija
Svecītes un eglīšu rotājumi

Ziemassvētki katru gadu nāk arvien ātrāk – rodas iespaids, ka drīz Ziemassvētku dāvanas varēs iegādāties jau Lieldienās. Taču Lamborghini tā nedomā, un, līdzīgi kā pēdējos divus gadus, savlaicīgi nāk klajā ar savu Ziemassvētku dāvanu kolekciju.

Lamborghini Christmas Collection iekļauts ierobežotas tirāžas svecīšu klāsts, keramiski ornamenti un, protams, kalendāri, kas iederēsies gan pie sienas, gan ofisā uz galda. Šīgada kolekciju iedvesmojis īpašais Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni aizmugures piedziņas superkārs, kas radīts par godu kompānijas leģendārajam testu pilotam.

Lamborghini norāda, ka keramiskie eglīšu rotājumi ir tieši tādā pašā krāsā, kādā pieejams ierobežotās tirāžas Valentino Balboni modelis. Plašāka informācija – oficiālajā Lamborghini mājaslapā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.