Ziņas

Lamborghini Murcielago LP640 no JB Car Design

Dzinēja jaudu palielina līdz 710 vai 750 ZS
Maksimālais ātrums 370 km/h
Virkne luksusa apdares elementu

Lamborghini Murcielago LP640 izskatam jau sērijveida izpildījumā nav ne vainas, taču tūninga ateljē JB Car Design ar to nav bijuši mierā, radot šo auto, kas mierīgi iederētos nākamajā filmas „Ātrs un bez žēlastības” sērijā.

JB Car Design piedāvā divas opcijas – viena maksā 28 tūkstošus eiro un palielina Murcielago V12 dzinēja jaudu līdz 710 ZS, kamēr otra (cena netiek atklāta) ļauj tam attīstīt 750 ZS un sasniegt 370 km/h lielu maksimālo ātrumu.   

Jauna sporta izplūdes sistēma ļauj vadītājam pašam regulēt troksni, kāds nāk ārā no masīvās izpūtēja caurules. Savukārt auto ārieni iespējams izrotāt ar īpašu sarkanīgi melnu krāsojumu, kam dots nosaukums „Blood to Black Diamond”. Itāļu supermašīna aprīkota ar 20 collu Schmidt Revolution diskiem un Michelin riepām, kuru izmērs priekšā ir 265/30 R20, bet aizmugurē - 335/30 R20.

Lieki piezīmēt, ka salons ir bagātīgi izrotāts ar oglekļa šķiedras elementiem, zamšu un augstas kvalitātes ādu. Pilns komplekts (ieskaitot pašu auto) pie JB Design maksā apaļu pusmiljonu eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests