Ziņas

Iznācis žurnāla What Car? un Classic & Sports Car pavasara numurs

Jauno modeļu testi un auto nozares jaunumi
Elektromobilitātes pielikums Jaunā strāva
Classic & Sports Car – stāsti par auto leģendām

Sadarbībā ar Circle K pie lasītājiem devies What Car? 2024. gada pavasara numurs, piedāvājot nozīmīgākos jaunumus un īpašus tematiskos pielikumus.

Pirmo braucienu klāstā šoreiz daudz Latvijas tirgum aktuālu modeļu, inovāciju centrā esot gan jaunākajām spēka piedziņām, gan risinājumiem ergonomikas un digitālo saskarņu jomā.

Automobiļus izmēģinot starptautiskajās prezentācijās un uz Latvijas ceļiem, šoreiz piedāvājam braukšanas iespaidus, kas gūti, testējot Toyota Land Cruiser un C-HR, Škoda Superb, Volkswagen Tiguan, Lexus LBX, Land Rover Defender 130, kā arī eksotisko, bet ārkārtīgi efektīgo Latvijas tirgus jaunpienācēju – Ford F-150 superversijā Raptor.

Šajā numurā pirmie braucieni arī ar jauno Lamborghini flagmani Revuelto, kas, apvienojot klasisku atmosfērisko V12 dzinēju ar trijiem elektromotoriem, demonstrē, kā tuvākajos gados attīstīsies superauto un hiperauto, un McLaren 750S, britu markas jaunāko sasniegumu ātru ielas automobiļu būvē.

Jaunā Strāva un Classic & Sports Car

Elektromobiļu tirgū kļūst aizvien biezāks, jo pieprasītajās kategorijās turpina parādīties gan modernizēti, gan pilnīgi jauni modeļi, līdzi vedot tehniku ar aizvien pārliecinošāku veiktspēju.

Piemēram, Kia EV9, milzīgs septiņvietīgs ģimenes krosovers, faktiski ir izveidojis jaunu tirgus nišu un met izaicinājumi ražotājiem, kuri lielo apvidnieku segmentā pieraduši darboties no spēka pozīcijām.

Hyundai Inoniq 5 N un jaunais Porsche Taycan praktiski iezīmē sportisko elektromobiļu attīstības perspektīvas, piedāvājot intriģējošus risinājumus, kas kliedē uzskatu, ka elektriskās mašīnas ir vien pārvietošanās ietaises.

Volkswagen ID.7 ar laiku varētu kļūt par jaunās ēras Passat, un mēs šajā numurā noskaidrojam, vai tas jaunajam elektromodelim varētu būt pa spēkam. Savu priekšteču panākumu pēdās cer iet arī Peugeot E-3008, kas ir vēl viens auto mūsu pirmo braucienu klāstā.

Pielikums Classic & Sports Car šoreiz piedāvā aizraujošus ekskursu konkursa Eiropas Gada auto vēsturē. Šis ievērojamais auto nozares institūts šogad svin 60 gadu jubileju, un, lai izraudzītos visu laiku labāko, īpašā testā sapulcēti uzvarētāji no visām konkursa norises desmitgadēm.

Papildus tam tikšanās ar Maserati Shamal, automobili, kurš dzima itāliešu markas Alehandro de Tomaso ērā un laika gaitā iedzīvojās pretrunīgā reputācijā.

Turpinām iepazīstināt arī ar mūsu lasītāju klasiskajiem spēkratiem, ieskatāmies Antīko automobiļu kluba jaunās sezonas gaidītākajos notikumos un Rīgas Motormuzeja aktualitātēs. Papildus tam – interesantākās jaunās grāmatas, garāžas lietas un, protams, auto māksla.

Pieprasiet What Car? jauno numuru preses tirdzniecības vietās, kā arī izmantojiet Circle K īpašo piedāvājumu – atlaižu kuponus auto mazgāšanai!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.