Ziņas

Iznācis žurnāla What Car? un Classic & Sports Car rudens numurs

Jauno modeļu testi un auto nozares jaunumi
Elektromobilitātes pielikums Jaunā strāva
Classic & Sports Car – stāsti par auto leģendām

Sadarbībā ar Circle K pie lasītājiem devies What Car? 2023. gada rudens numurs, piedāvājot nozīmīgākos jaunumus un īpašus tematiskos pielikumus.

Pirmo braucienu klāstā šoreiz daudz modernizētu automobiļu, to inovāciju centrā esot elektrizētām spēka piedziņām un jaunākās paaudzes multivides sistēmām.

Automobiļus izmēģinot starptautiskajās prezentācijās un uz Latvijas ceļiem, šoreiz piedāvājam braukšanas iespaidus, kas gūti, testējot Hyundai Kona Hybrid, Citroën C5 Aircross Hybrid, Lexus RX, Porsche Cayenne, Range Rover Velar, Peugeot 508, kā arī vienu no intriģējošākajiem jaunajiem hibrīdautomobiļiem – Toyota Prius Plug-in.

Šajā numurā pirmie braucieni arī ar Aston Martin DB12 – modeli, kas slavenajai markai atnesis vairākus nozīmīgus jauninājumus, Bentley Continental GT W12 Mulliner, kas ir ražotāja kupeju ekskluzīvākā un ātrākā versija, kā arī Lamborgini Huracán Sterrato, kas paver pavisam jaunu superauto dimensiju.

Jaunā Strāva un Classic & Sports Car

Elektromobiļu tirgus turpina kļūt aizvien daudzveidīgāks, par vietu zem saules cīnoties gan pilnīgi jauniem spēlētājiem, gan auto industrijas veterāniem.

Tā elektriskā krosovera Fisker Ocean trumpis ir 707 kilometru sniedzamība, neordināri salona apdares risinājumi un konsekvents uzsvars uz oglekļa pēdas samazināšanu, savukārt Rolls-Royce Spectre demonstrē, kā prestižā luksusa marka brauks elektriskajā laikmetā.

Modernizētais Volkswagen ID.3 raujas atpakaļ kompakto elektromobiļu avangardā, bet Opel Astra Electric rāda, ko var izdarīt, ja elektrisko versiju atvasina no tradicionāla iekšdedzes modeļa.

Palielinoties elektromobiļi skaitam, daudzus nodarbina uzlādes infrastruktūras attīstība. Vai tā aug pietiekamā tempā? Ko piedāvā jaunākās uzlādes tehnoloģijas? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem intervijā ar Latvijā vadošā uzlādes tīkla Elektrum Drive attīstītājiem.

Pielikums Classic & Sports Car šoreiz piedāvā trīs aizraujošus ekskursus vēsturē. Tie vēsta par Mercedes-Benz pirmo Sudraba bultu, kas pavēra ceļu sporta un ielas auto aerodinamikas attīstībai, 70. gadu limuzīnu karu, kurā par pasaulē labākā auto troni saķērās Cadillac Seville, Jaguar XJ12 un Rolls-Royce Shadow II, un trim V10 sporta automobiļiem, kas ierakstījuši savu vārdu vēsturē ar šo neparasto dzinēja konfigurāciju un spilgtu raksturu.

Turpinām iepazīstināt arī ar mūsu lasītāju klasiskajiem spēkratiem un atskatāmies uz Antīko automobiļu kluba sezonu. Papildus tam – interesantākās jaunās grāmatas, garāžas lietas un, protams, auto māksla.

Pieprasiet What Car? jauno numuru preses tirdzniecības vietās, kā arī izmantojiet Circle K īpašo piedāvājumu – atlaižu kuponus auto mazgāšanai!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.