Ziņas

Karlo Motors autoserviss kļūst par Bosch Car Service partneri

Karlo Motors kļūst par Bosch partneri
Apkopt var ne tikai Citroen
100 gadu pieredze autoremonta nozarē

SIA Karlo Conversion piederošais autoserviss Karlo Motors Mežciemā kļūst par Bosch Car service partneri.

Bosch ir nozares līderis autobūvei nepieciešamo sistēmu un aprīkojuma ražošanā un piegādē, kas ir izveidojis, uztur un attīsta pasaulē un Baltijā lielāko neatkarīgo autoservisu konceptu Bosch Car Service, ar 100 gadus ilgu pieredzi autoremonta nozarē.

Automobiļu rūpniecība mainās ātrāk nekā jebkad agrāk. Sadarbība ar Bosch, kas ir viens no nozīmīgākajiem pārmaiņu radītājiem šajā nozarē, paredz:

  1. Karlo Motors servisa darbiniekiem Bosch Car Service regulāras apmācības un zināšanu papildināšanu par jaunākajām tendencēm nozarē un jaunāko tehnoloģiju efektīvāku pielietošanu;
  2. autoservisa darba organizāciju pielīdzināmu autoražotāju noteiktajām procedūrām un procesiem;
  3. Bosch kvalitātes automašīnu rezerves daļas par saprotamu cenu;
  4. remonta izmaksas atbilstoši veikto remonta darbu sarežģītībai un nepieciešamajām prasmēm;
  5. visu veidu remonta un apkopes darbus, aprīkojuma un papildaprīkojuma uzstādīšanu vienuviet.

Karlo Motors kā Bosch Car Service partneris saviem klientiem nodrošina jebkuras markas auto remonta un apkopju veikšanu atbilstoši auto ražotāju noteiktajām instrukcijām, izmantojot Bosch diagnostikas iekārtas un tehnisko dokumentāciju.

Turpmāk pie Karlo Motors varēs veikt ne tikai Citroen, bet arī jebkuras citas markas auto ražotāja noteiktās obligātās garantijas apkopes, rūpnīcas garantija tiks saglabāta.

Eiropas Komisijas regula par automašīnas garantijas saglabāšanu (EK regula 461/2010) nosaka, ka automašīnas garantijas laikā ražotāja noteiktās obligātās apkopes var tikt veiktas jebkurā neatkarīgā autoservisā, kas nozīmē lielāku izvēles brīvību auto īpašniekiem, jo auto var vest uz sev visērtāko un tīkamāko servisu bez bažām par savas automašīnas likteni! Lai saglabātos rūpnīcas garantija, servisam, kas veic apkopi, ir jāievēro ražotāja prasības par akpopēs lietojamajiem materiāliem un rezerves daļām, kā arī regulāro pārbaužu objektiem, periodiskumu un apjomu. Kā Bosch Car Service partneris Karlo Motors obligātās garantijas apkopes turpmāk varēs nodrošināt jebkuras markas auto. Tā ir lieliska ziņa Mežciema apkārtnē dzīvojošajiem un strādājošajiem auto īpašniekiem, jo savu auto uz rūpnīcas noteiktajām garantijas apkopēm var vest arī uz Karlo Motors.

SIA Karlo Conversion ir oficiālais Citroen pārstāvis Latvijā. Tagad, paplašinoties uzņēmumam, Karlo Conversion ir noslēdzis līgumu ar Robert Bosch Oy, kas Karlo Motors servisam ļaus turpmāk sniegt profecionālu apkalpošanu un servisa pakalpojumus visu marku auto, tajā skaitā arī veikt garantijas apkopes jebkuras markas auto tā rūpnīcas garantijas laikā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.