Testa brauciens

Citroen C5X pirmais brauciens

Testējam drosmīgo un harmonisko C5 X
Viens no lielākajiem Citroen modeļiem pēdējos gados
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Frančiem izsenis ir nepatika pret lielām automašīnām. Viņi uzskata, ka ar tādām brauc tikai turīgi muļķi. Tāpēc katrs lielāks auto no Francijas ir notikums. Šis arī nav izņēmums. Tas ir jaunais Citroen C5 X. 

Uz agrāk tapušo ekscentrisko lielo Citroen fona C5 X izskatās pat ļoti normāls. Pēc izmēriem, idejas un apveidiem to var salīdzināt ar Volkswagen Arteon Shooting Brake. Citroen ir drosmīgs, ciktāl tas attiecas uz dizainu. Bieži vien avangards robežojas ar pārmērībām. Bet C5 X ir negaidīti harmonisks. Tomēr, kā tad ir? 
Vai C5X ir krosovers vai nav? Citroen mums saka, ka ir.

No vienas puses klīrenss ir lielāks un melnas plastmasas mala. Bet no otras puses nav nedz pilnpiedziņas, ne tādu braukšanas režīmu. Domāju, ka varam palikt pie kompromisa. Citroen C5x ir kaut kas ļoti līdzīgs Volvo XC 70 ar to vien atšķirību, kas tas nav vagons un bez AWD. 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Citroen C5 Aircross

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Citroen C5 Aircross ir labs gaitas komforts, lieliska trokšņu izolācija, pieņemama cena un adekvātas lietošanas izmaksas. Konkurentu tam netrūkst, taču no PSA grupas produkcijas tieši šis auto šķiet intriģējošākais priekšlikums.