Ziņas

Modernizētais Jeep Compass ieguvis jaunu veidolu

Kompaktais Jeep Compass ticis modernizēts
Ieguvis efektīvu 1,3 litru turbomotoru un hibrīda versiju
Apskatāms izstādē "Auto 2021"

Compass modelis, kas tirgū pirmoreiz nonāca pirms vairāk nekā 14 gadiem, pieder pie 4x4 SUV klases, paplašinot leģendāro JEEP SUV modeļu klāstu. Jaunais modelis izcelsies ar tā unikālo dizainu, uzlabotu braukšanas pieredzi un inovatīvām tehnoloģijām, turklāt visi interesenti to varēs apskatīt jau 25. septembrī, Ķīpsalā, izstādē “Auto 2021” JEEP Compass prezentācijā plkst. 13:00.

Novatoriskais Compass, kas drīzumā debitēs tirgū, būs pieejams ar trīs dažādiem dzinējiem. Degvielas patēriņš un kaitīgo izmešu apjoms būs zemāks kā līdz šim, taču ierastā JEEP veiktspēja nav ietekmēta. Benzīna 1,3 litru dzinējs spēj attīstīt 150 zirgspēku lielu jaudu, 1,6 litru dīzeļdzinējs - 130 zirgspēku lielu jaudu, savukārt kopā ar hibrīda sistēmu kopējā jauda sasniegs 240 zirgspēkus.

"Atjauninātais JEEP Compass apvienos autentisko Compass garu, pilsētas dzīves ritmu un JEEP raksturīgo izturību bezceļos,” norāda JEEP pārstāvja “AUTOBRAVA Motors” direktors Ruslans Vlasjuks.

Jaunais JEEP ir īstens "nākotnes auto", jo tas aprīkots ar vairākām drošības un braukšanas pieredzi uzlabojošām sistēmām: modernām asistenta sistēmām, otrā līmeņa autonomās braukšanas sistēmu un ADAS (progresīva autovadītāju asistentu sistēma). ADAS sevī ietver adaptīvo ātruma kontroli, kas autonomi palīdz pielāgoties ātruma izmaiņām joslā un atbilstoši priekšā braucošajam transportlīdzeklim. Tāpat iebūvēts arī gudrais ātruma asistents un ceļa zīmju informācijas sistēma, lai ievērotu vai noteiktu maksimālo atļauto ātrumu.

Automobilim būs arī aklās zonas ultraskaņas sensors un "Drowsy Driver Alert" sistēma, kas brīdina autovadītāju par samazinātu uzmanību un automātisku ārkārtas bremzēšanu, kā arī konstatē riteņbraucējus un gājējus, kas palīdzēs novērst vai mazināt iespējamas ārkārtas situācijas.

"Šis JEEP modelis nav paredzēts tikai „pragmatiskiem sapņotājiem”, bet arī tiem, kuri savu ikdienu vēlas papildināt ar pirmšķirīgu braukšanas dinamiku un komfortu. Šis spēkrats noteikti piemērots tiem, kuri meklē līdzsvaru starp racionalitāti, brīvību un piedzīvojumiem,” spriež Vlasjuks.

Vlasjuks skaidro, ka bez Compass debijas JEEP pircējus sagaida arī Baltijā pirmā lojalitātes programma „Wave”, kas autovadītājiem sniegs papildu ieguvumus - pakalpojumu paketi, iesaistīšanos aktīvajā JEEP kopienā un informāciju par JEEP pasākumiem.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!