Ziņas

Pašmāju Mercedes-Benz S600 Long V12 saņem prestižu ārzemju godalgu

Prestiža Mercedes-Benz godalga
Balvu izcīna Mercedes-Benz S600 Long V12
Limuzīns ar teju maksimālo aprīkojumu

“Schöne sterne”, tulkojumā - “Skaistā zvaigzne”, godalga atceļojusi arī uz Latviju!
Tas ir Vācijas lielākais Mercedes-Benz automašīnu fanu festivāls, kurā ik gadu pulcējas vairāk nekā 2 000 dažādu modeļu un izlaiduma gadu apbrīnas vērti šīs markas automobiļi un vairāk nekā 12 000 apmeklētāji no Vācijas, Francijas, Nīderlandes, Luksemburgas, Norvēģijas, Dānijas, Krievijas, Beļģijas, Austrijas, Ukrainas, Dubajas, pat no Ķīnas un arī Latvijas. 


Šī gada festivālā par vienu no skaistākajām Mercedes-Benz atzīta Normundam Kuplumam piederošā 1996. gada S600 long V12. Ar šādu mašīnu brauca arī atjaunotās Latvijas pirmais prezidents Guntis Ulmanis.

Normunds savu auto ir attīstījis teju līdz pilnai komplektācijai. Riekstkoka apdare šim auto piešķir grotesku majestāti, savukārt tehniskais aprīkojums atspoguļo tā laika autobūves industrijas virsotni. Piemēram, airbag durvīs, vadības panelis ar lingvatroniku, kas tajos laikos izsauca līdzīgas sajūtas kā šobrīd Hyperscreen, salona apgaismojums, kas uzskatāms par Ambient light pirmssākumiem.


Par to, ka šī auto pasažieru dzīve ir izdevusies, liecina aizmugurējā beņķa atzveltnē iebūvētais ledusskapis, kristāla šampanieša glāzes un atvāžams galdiņš katram no aizmugurējiem pasažieriem.

Auto - ikona, kas šo apzīmējumu ir pelnījis ikvienā savā detaļā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!