Ziņas

Citroën ë-Jumpy saņēmis 2021. gada kompaktā komercauto balvu

Apbalvojums elektrisko komercauto segmentā
Veicamā distance ar vienu uzlādi - 330 km
Maksimālais ātrums - 130 km/h

2020. gada decembrī ieguvis “Gada starptautiskā furgona 2021” titulu un 2021. gada janvārī Argus balvu “Gada furgons 2021”, šodien Citroën ë-Jumpy saņem Millésime balvu “2021. gada kompaktais komercauto”, ko pasniedz Kilomètres Entreprise. 

2021. gada pirmajā pusē Citroën modelis bija pieprasītākais vieglais elektriskais kravas automobilis Francijā, iekarojot 43,6% tirgus daļu.

ë-Jumpy tika nosaukts par labko 2021. gada kompakto vieglo komercauto kategorijā, salīdzinot sešus titula pretendentus.

Tas ir pieejams divos sniedzamības variantos, piemērojoties dažādām biznesa vajadzībām un budžetiem: ar 50 kWh bateriju nobraukuma rezerve ir 230 km (WLTP), bet ar 75 kWh bateriju – 330 km (WLTP).

ë-Jumpy 100 kW motors ļauj sasniegt maksimālo ātrumu 130 km/h, griezes moments nodrošina atsaucību un dinamiku, kolīdz uzsākta kustība, nav nepieciešama pārnesumu pārslēgšana, un automobilis brauc bez trokšņa un vibrācijām.

Elektrisko komercauto var uzlādēt mājās (ar Type 2 kabeli no standarta 8A ligzdas vai Green'Up 16A kontaktligzdas), privātā vai publiskajā uzlādes stacijā (Type 3 32A kabelis no Wallbox), vai publiskā superātrās uzlādes stacijā, kur baterijas uzlādei līdz 80% līmenim nepieciešamas tikai 30 minūtēs. 

ë-Jumpy lepojas ar tādām pašām praktiskajām īpašībām, kādas piemīt iekšdedzes modeļiem, proti, virsbūves variantu dažādību, 1,90 m augstumu, kas ļauj iebraukt jebkurā autostāvvietā, kravas nodalījuma tilpumu līdz 6,6 m3, kravnesību līdz 1275 kg un izteiktu daudzpusību, ko jo īpaši nodrošina Moduwork, kas automobiļa priekšējo daļu pārvērš par mobilu biroju.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Citroen C5 Aircross

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Citroen C5 Aircross ir labs gaitas komforts, lieliska trokšņu izolācija, pieņemama cena un adekvātas lietošanas izmaksas. Konkurentu tam netrūkst, taču no PSA grupas produkcijas tieši šis auto šķiet intriģējošākais priekšlikums.