Ziņas

Citroen jaunais flagmanis - C5 X

Augsts komforta līmenis
225 jaudīgs plug-in hibrīds
Elektriskajā režīmā varēs nobraukt līdz 50 km

Automašīnas paaugstinātā stāja, kas panākta ar palielinātu klīrensu un liela izmēra riteņiem ar 19 collu Tall & Narrow dizaina riepām, nodrošina īpašības, ko ļoti novērtē SUV pircēji – tā ir augstāka sēdpozīcija, kas savukārt nozīmē labāku redzamību un drošību.

Ar 2785 mm garenbāzi automobilis nodrošina izcilu plašumu salona aizmugurējā daļā. Būdams 4805 mm garš, 1865 mm plats un 1485 mm augsts, izmēru ziņā jaunais modelis atrodas tieši D segmenta centrā.

C5 X priekšpusē un aizmugurē redzams Citroën jaunais V formas apgaismojuma raksts, kas debitēja jaunajā C4. 

C5 X piedāvā oriģinālus interjera vides variantus, kas pasažieru telpu ļauj pielāgot katram vadītājam. Advanced Comfort sēdekļi jaunajā C5 X ir sēdēšanas komforta etalons, jo ļauj justies tā, it kā jūs būtu savās mājās, savā viesistabā. 

C5 X ir uzstādīta Citroën inženieru izstrādāta Citroën Advanced Comfort balstiekārta, kas spēj radīt burvju paklāja efektu, braucot pāri bedrēm, uzbraucot apmalītēm, ātruma slāpētājiem un citiem šķēršļiem uz ceļa. 

Uzlādējamā jeb Plug-in hibrīda versijā C5 X vadītājs iegūst vēl plašākas automobiļa kontroles iespējas, jo var izvēlēties starp trim Citroën Advanced Comfort aktīvās balstiekārtas progresīvo hidraulisko spilvenu (Progressive Hydraulic Cushions®) darbības režīmiem – no maigāka lidošanai virs ceļa līdz stingrākam ar augstu efektivitāti pagriezienos.

Bagāžnieka ietilpība ir no 545 līdz pat 1640 litriem ar nolocītu aizmugurējo sēdekli, grīda ir līdzena, bagāžas nodalījuma aila plata un funkcionāla, savukārt slieksnis ir zems, bet sienas taisnas.

225 ZS jaudīgais C5 X Plug-in Hybrid elektriskajā režīmā spēs nobraukt līdz pat 50 kilometriem. Elektriskajā režīmā maksimāli sasniedzamais ātrums ir 135 km/h.

C5 X piedāvā paplašinātās projekcijas ekrānu – lielizmēra pilnkrāsu displejs, kas tiek projicēts caur vējstiklu un ir pirmais solis paplašinātās realitātes virzienā. Šī tehnoloģija pirmo reizi tika demonstrēta konceptuālajā Citroën 19_19 Concept. 

Citroën C5 X būs pieejams ar benzīna dzinēju un uzlādējamā hibrīda iekārtu, un pārdošanā nonāks 2021. gada otrajā pusē.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Citroen C5 Aircross

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Citroen C5 Aircross ir labs gaitas komforts, lieliska trokšņu izolācija, pieņemama cena un adekvātas lietošanas izmaksas. Konkurentu tam netrūkst, taču no PSA grupas produkcijas tieši šis auto šķiet intriģējošākais priekšlikums.