Ziņas

Jaguar iepazīstina ar atjaunoto I-Pace

Pilnpiedziņas elektroauto
90 kWh akumulators
Cena - sākot no 73 400 eiro

No šī brīža Jaguar I-Pace pieejams ar divu veidu jaudu: jaudīgākajam modelim, kurš var lepoties ar 400 ZS un sasniegt 696 Nm griezes momentu, tiek pievienotas vēl divas papildu modifikācijas, kas nosauktas kā 320 S Limited Edition un 320 SE Limited Edition.

Abās tiek uzstādīts 90 kWh ietilpības akumulators un 320 ZS (236 kW) jauda, kā arī 500 Nm griezes momentu sasniegt spējīga divu dzinēju sistēma (pa vienam dzinējam uz katras ass). Paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h pilnpiedziņas sistēmas modelis attīsta vien 6,4 sekundēs, un ar vienu uzlādi tas spēj pieveikt 470 km (pēc WLTP datiem).

ClearSight atpakaļskata salona spogulis nodrošina lielisku redzamību pat tad, ja aizmugurē sēž trīs pasažieri vai bagāžas nodalījums, kura ietilpība ir 656 litri, ir piepildīts līdz pat jumtam. Sistēma izmanto automobiļa aizmugurē uzstādīto kameru, kuras attēls tiek novirzīts uz atpakaļskata spoguli, kas atrodas uz priekšējā stikla. Vadītājs ar vienu darbību var izvēlēties, ko vēlas redzēt, – standarta spoguli vai kameras skatu.

Atjaunoto automobiļa krāsu paleti bagātinājušas tādas nokrāsas kā Caldera Red, Portofino Blue un Eiger Grey. 

Lielākais salona jaunums – pirmo reizi Jaguar automobiļos izmantota novatoriskā Pivi Pro infoizklaides sistēma. To veido 12,3 collu augstas izšķirtspējas instrumentu panelis, 10 collu skārienjutīgs ekrāns, kas atrodas viduskonsolē, un papildus iespējams pasūtīt vēl vienu – 5 collu – ekrānu, kas tiek montēts zem lielākā ekrāna.

Par papildus maksu iespējams uzstādīt augstas kvalitātes Meridian 3D telpiskās skaņas sistēmu ar Trifield™ tehnoloģiju. Tajā ietilpst divi papildu skaļruņi, kas izvietoti griestos (kopumā to skaits ir 16), kā arī viens zemas frekvences skaļrunis. 

Katra I-Pace automobiļa standartaprīkojumā ir iekļauts 11 kW jaudas lādētājs, kas nodrošina ātru akumulatora uzlādi. Pieslēdzot to mājās uzstādāmajai 11 kW jaudas uzlādes stacijai, stundas laikā elektromobiļa akumulatoru iespējams uzlādēt tik daudz, lai varētu nobraukt 53 km. Akumulatoru pilnībā uzlādēt no 0 līdz 100 procentiem iespējams 8,6 stundās.

I-Pace īpašnieki, kuriem mājās ir 7 kW jaudas stacija, I-Pace akumulatoru pilnībā uzlādēs 12,75 stundu laikā.

Jaguar elektromobiļa akumulatoru publiskās uzlādes stacijās iespējams lādēt pat ar 100 kW jaudu. Piestājot šādās uzlādes stacijās vien uz 15 minūtēm, nobraucamais attālums tiktu pagarināts par 127 km.

Prmie I-Pace modeļi klientiem tiks prezentēti oktobra beigās. SUV elektromobiļa cena ir sākot no 73 400 EUR.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Jaguar XF

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Jaguar XF ir auto, ar kuru ir bauda braukt – lieliska vadāmība un komfortabla gaita padara to par izvērtēšanas cienīgu alternatīvu vācu biznesa klases auto.