Ziņas

Hyundai iepazīstina ar Tucson pārsteidzošo dizainu

Pārsteidzošs krosovera eksterjers
Hibrīda piedziņa
Pieejama arī pilnpiedziņa

Jaunā Tucson virsbūve ir augusi visās dimensijās. Pateicoties par 10mm palielinātai riteņu bāzei, aizmugurē sēdošajiem ir vairāk brīvas vietas kājām (+26 mm).

Tucson priekšējā dizainā lielāko iespaidu atstāj parametriskās gaismas. Kad tās nav izslēgtas, transportlīdzekļa priekšpuse šķiet pārklāta ar tumšiem, ģeometriskiem rakstiem, nenošķirot parastos LED dienas gaitas lukturus, kas vienmērīgi integrēti režģī.

Hyundai dizaineri atteikušies no fiziskām pogām un pogām, tāpēc visas AVN un siltuma, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas funkcijas tiek kontrolētas ar pieskārienu, padarot to par pirmo Hyundai modeli, kurā ir pilna skārienekrāna konsole.

Tucson tiks piedāvātas trīs elektrificētas spēka piedziņas iespējas un divus iekšdedzes dzinējus ar četrām pārnesumkārbas iespējām. Hibrīda versija apvienos 1,6 litru T-GDI ar 44,2 kW elektromotoru, attīstot 230 ZS un 350 Nm. 

1,6 litru T-GDI benzīna dzinējs ir pieejams ar 150 ZS jaudu. 1,6 litru CRDi Smartstream dīzeļdzinējs būs pieejams ar 115 ZS un sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu ar divu riteņu piedziņu.  

Atkarībā no motora klienti var izvēlēties no sešpakāpju manuālās pārnesumkārbas, sešpakāpju inteliģentās manuālās pārnesumkārbas (6iMT) un septiņpakāpju divsajūgu pārnesumkārbas (7DCT) un četru vai divu riteņu piedziņas.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.