Ziņas

Pārbaudi, vai tavam Toyota nepienākas bezmaksas remonts atsaukuma ietvaros

Atsaukuma kampaņa Toyota īpašniekiem
Ērta VIN pārbaude mājaslapā
Bezmaksas remonts

Toyota ir sākusi atsaukuma kampaņu ar mērķi rosināt Toyota automobiļu īpašniekus pārbaudīt, vai uz viņiem piederošo automobili attiecas atsaukums. Šis paziņojums ir adresēts visiem Toyota automobiļu īpašniekiem neatkarīgi no transportlīdzekļa vecuma. Prakse rāda, ka apmēram 90% automobiļu īpašnieku, kuru spēkrats ir jaunāks par trim gadiem, reaģē uz atsaukuma kampaņām, bet atsaucība krasi samazinās, ja atsaukums attiecas uz vecākiem automobiļiem.


"Parasti Toyota pilnvarotais pārstāvis sazinās ar Toyota automobiļa īpašnieku, uz kuru attiecas konkrētais atsaukums. Tomēr automobilis savas dzīves cikla laikā var mainīt īpašniekus vairākas reizes, un dažreiz nav iespējams atrast jaunā īpašnieka kontaktinformāciju. Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD) ne vienmēr ir pareiza kontaktinformācija, lai sasniegtu konkrēto personu, kas brauc ar šo transportlīdzekli. Vēl viens izaicinājums ir ar automobiļiem, kuru īpašnieks vai tirgotājs ir pircis ārpus Baltijas. Šajā gadījumā Toyota nav piekļuves kontaktinformācijai. Tāpēc ir noderīgi, ka katrs Toyota īpašnieks pats pārbauda sava automobiļa VIN numuru," saka Toyota Baltic Pēcpārdošanas apkalpošanas dienesta vadītājs E. Kūss.

 

“Lai sekmētu drošību uz ceļiem, mēs aicinām cilvēkus veltīt dažas minūtes tam, lai pārbaudītu, vai automobilis, ar kuru viņi brauc, ir vislabākajā darba kārtībā. Lai to izdarītu, tālāk norādītajā saitē vienkārši ierakstiet savas Toyota VIN numuru. Ja jūsu automobilis ir iekļauts atsaukuma sarakstā, aicinām rezervēt servisa laiku, lai veiktu pārbaudi, kas nodrošinās jūsu sirdsmieru. Lūdzu, ņemiet vērā, ka visi darbi klientam ir bez maksas,” saka E. Kūss.

 

Katrs Toyota īpašnieks var pārbaudīt sava transportlīdzekļa VIN numuru šajā saitē: www.toyota.lv/recall. Gadījumā, ja uz jūsu automobili attiecas atsaukums, īpašniekam jāsazinās ar Toyota pilnvaroto pārstāvi un jāvienojas par pārbaudes laiku. Visi darbi tiks veikti bez maksas un neatkarīgi no automobiļa vecuma.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.