Ziņas

Porsche Taycan Cross Turismo devies ielās

Praktiskāka elektriskā Taycan modifikācija
Vairāk vietas bagāžas nodalījumā
Turbo S versijā - vairāk nekā 760 ZS

Spiegu fotogrāfi pamanījuši drīzumā gaidāmo Porsche Taycan Cross Turismo, kas pirmo reizi veicis testu sesiju uz koplietošanas ceļiem.

Iepriekš elektriskā Porsche prototipi tika manīti Nirburgringas trasē, kā arī veicot testu sesijas tuvāk polārajam lokam. Jaunie fotoattēli sniedz vairāk informācijas par to, kā izskatīsies elektriskais universālis, kura pievienošanās esošajam Porsche klāstam gaidāma 2021. gadā.

Jaunākais prototips skaidrāk atklāj Taycan Cross Turismo virsbūves formu. Kamēr priekšējā daļa ir līdzīga standarta Taycan, pārējā virsbūve ir unikāla - līdzīgi kā tas ir Panamera un Panamera Sport Turismo modeļu gadījumā.

Taycan Cross Turismo būs garāks jumts, bet jumta līnija nedaudz stāvāka, nodrošinot vairāk vietas bagāžas nodalījumā. Konkrētajam prototipam ir arī jumta reliņi, vēl vairāk uzlabojot elektroauto praktiskās īpašības. Tāpat Cross Turismo ieguvis arī plastmasa aizsargus, pasaudzējot virsbūvi no skrāpējumiem.

Sagaidāms, ka Turbo S versijā tas attīstīs vairāk nekā 760 ZS.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.