Ziņas

Land Rover unikālā bezceļu platforma - ekstremāli apstākļi, neizbraucot no pilsētas

Land Rover piedzīvojums
Bezceļu platforma
No 31. jūlija līdz 1. augustam

Šajā nolūkā uz Land Rover salonu Rīgā tiks nogādāta speciāla platforma, kuras mehāniskā un elektroniskā iekārta uz savas ādas ļaus izjust Land Rover spēkratu sniegumu ekstremālos apstākļos.

Rīgā Land Rover faniem tiek piedāvāts piedzīvojums – „Land Rover Experience“ pasaules tūres daļa, bet galvenais speciālās izmēģinājumu platformas mērķis – radīt atbilstošus apstākļus visurgājēju izmēģināšanai, neizbraucot no pilsētas.

„Platforma, kas ierodas Rīgā, ir viena no lielākajām analogajām Land Rover iekārtām pasaulē, kas piedāvā visplašāko pieredzi. Atrodoties visurgājējā uz šīs platformas, kā arī piemērojot dažādus pacelšanās un slīpuma leņķus, ir iespējams izmēģināt unikālās Land Rover sistēmas, kas radītas bezceļiem un garantē vislielāko drošību. Visa šī iegūtā pieredze ļaus visurgājēju izmēģinātājiem pilsētas apstākļos pārliecināties par to, ka arī ārpus pilsētas jebkurš Land Rover automobilis droši un viegli pieveiks bezceļu izaicinājumus,“ uzsver Land Rover Baltijas valstu mārketinga vadītāja Juste Šataite (Justė Šataitė). 

Land Rover klienti un plašsaziņas līdzekļu pārstāvji ražotāja visurgājējus speciālajā platformā varēs izmēģināt no 31. jūlija līdz 1. augustam viena no trīs starptautisko Land Rover instruktoru, kuri ierodas Rīgā, vadībā.

Speciālajā platformā varēs izmēģināt gan Defender, gan arī citus šī ražotāja visurgājēju līnijas pārstāvjus – Range Rover Sport, Evoque vai Discovery Sport.

Pēc organizatoru vārdiem, Land Rover izmēģinājumu platforma un automobiļu spējas pilnībā nodrošina eksperimenta drošību, tomēr adrenalīns un sasvīdušas plaukstas – tā ir neatņemama šīs izklaides daļa.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.